Dato: 10-13. august.

Turen koster 900,- for 3 netter inkl. frokost, 1075,- for de som ikke er medlem i NAF MC.

Godværet er bestilt, så dette blir 110% sikkert en fin tur.

Rute og overnattingssteder:

RV13

Ettersom vi svidde av hele turbudsjettet på Pinseturen (og ikke minst har vært litt sent ute med å bestille denne gangen...) blir det dessverre ikke så mange 5-stjerners overnattinger på turen, men med litt velvilje og godt humør blir dette en kjempefin tur uansett.

OBS! Avreise fra Esso-stasjonen ved avkjøringen til Hønefoss fra E16 litt over kl. 11 torsdag 10. august. Vi kjører Fagernes - Tyin - Øvre Årdal hvor vi skal bo på Svalheim Gard og Utladalen Camping. Vi bor i enkle campinghytter og i Stabburet/Eldhuset, dusjing skjer i servicebygget, middag serveres i Vognhuset.

Fredag 11. starter vi etter frokost og kjører slimslam over og under fjell til Flåm og Voss før vi tar inn på Brekkestranda Fjordhotell med kjempefin beliggenhet/utsikt, god middag og deilige senger. Noen få enkeltrom er tilgjengelige her for de som ønsker det for 300,- ekstra.

Lørdag 12. starter vi etter frokost med ferge over Sognefjorden og videre via fritt valg av omveier til Stryn Camping hvor vi har 5 fine hytter med bad og alle fasiliteter, og to helt enkle hytter i bakhånd hvis vi blir veldig mange på tur. Middag på et av Stryns mat- og vannhull.

Søndag 12. må vi ordne frokost på egen hånd (handle inn dagen før) og kjører Lom - Valdresflya hjem, evt. med ferge Hellesylt - Geiranger for de som ikke får nok av fjord og fjell.

Det skulle bli sånn ca. 120 mil i følge Google Maps, men det blir fort flere om man velger noen omveier underveis eller finner en veistrekning man gjerne kjører tur/retur et par ganger :)

Påmelding:

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde deg på. Husk å oppgi navn på de du melder på. Husk også å betale inn for antall personer x 900,- eller 1075,- til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, PB. 135 Økern, 0509 OSLO).

Ta med:

Din favorittmotorsykkel i god stand, klær for alt fra bading til regn og kjølige kvelder, egen drikke og masse godt humør.

Påmeldingsfrist: 3. august. Det er pt. 22 påmeldte.

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

Velkommen!

- Tursjefen -