Dato: 13-16. august.

Årets weekendtur er under planlegging og mer informasjon kommer etter hvert. Avreise vil bli torsdag 13. august ca. kl. 11:00. Tid og sted kommer vi nærmere tilbake til.

 

Pris:

Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost koster kr. xx,- pr. person for 3 netter.
Overnatting i enkeltrom inkl. frokost koster kr. xx,- pr. person for 3 netter.

 

Overnattinger:

13. august:

14. august:

15. august:

 

Rute:

Dag 1
Under planlegging

Dag 2
Under planlegging

Dag 3 
Under planlegging

Dag 4
Under planlegging

 

Påmelding: 

Påmelding gjøres via påmeldingskjemaet. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Betaling for turen for dobbeltrom gjøres via Vipps eller til til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, Brynsveien 2-4, 0667 OSLO). For Vipps, søk opp NAF MC Oslo Tur. Velg Pinsetur. Ved betaling med Vipps kommer det et gebyr på 2,25% i påslag.

Betaling for enkeltrom gjøres til konto. Er du ikke medlem i NAF MC Oslo eller vil ha med passasjer som ikke er medlem i NAF MC Oslo koster det kr. 210,- ekstra. Medlemmer prioriteres foran ikke medlemmer.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig xx plasser, så her er det førstemann til mølla.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Påmeldingsfrist: innen xx/xx-2020

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

 

Velkommen!

- Tursjefen -