Dato: 8-11. august.

Årets weekendtur går til midt i hjertet av Telemark hvor vi skal ha base i tre netter i Vrådal ferieleiligheter. Her har vi booket en haug med leiligheter som har både 1 og 2 soverom. I tillegg har alle leiligheter kjøkken, spisekrok/stue samt toalett og dusj. I leilighetene er det plass til alt fra 3 - 8 personer, men vi kommer ikke til å plassere flere en to personer på hvert rom. Det blir også mulighet for å velge et rom for seg selv uten å dele med andre.

Vi vil få catret frokost og middag til leilighetskomplekset alle dager. Egen drikke må bedbringes eller kan kjøpes på Joker Vrådal som ligger 100 meter fra leilighetskomplekset (åpent 09-18 man-tors, 09-20 fred og 09-18 lør). Vi har også tilgang til å benytte fasiliteten på Straand hotel om vi ønsker det.

Med leiligheten følger sengetøy og håndklær samt utvask.

Vi kommer til å tilrettelegge for lange og korte turer fra basen. Du velger selv hva du ønsker å delta på iht. dagsform, vær og føreforhold, her blir det opplevelser for enhver smak.

 

Pris for oppholdet i leilighet inkl. frokost og middag vil ligge på:

Kr. 2500,- for enkeltrom (dele bad)
Kr. 1600,- for dobbeltrom (dele bad)
Kr. 2200,- for dobbelrom (eget bad) 

 

Torsdag 8. august: Avreise kl. 11:00 fra Cirkle K Kjellstad ved Drammen

Fredag 9. august: 1 kort og 1 lang dags tur, her kommer rutene etter hvert

Lørdag 10. august: 1 kort og 1 lang dags tur, her kommer rutene etter hvert

Søndag 11. august: Hjemreise.

 

Påmelding:

Påmelding gjøres via påmeldingskjemaet. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Betaling for turen for gjøres til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, Brynsveien 2-4, 0667 OSLO). 

Er du ikke medlem i NAF MC Oslo eller vil ha med passasjer som ikke er medlem i NAF MC Oslo koster det kr. 210,- ekstra. Medlemmer prioriteres foran ikke medlemmer.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. 

Har du spørsmål kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Ta med:

Din favorittmotorsykkel i god stand, klær for alt fra bading til regn og kjølige kvelder, egen drikke og masse godt humør.

 

Påmeldingsfrist: innen 1. juli 2019

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

 

Velkommen!

- Tursjefen -