NAF MC-treffet 2017 arrangeres av NAF MC Bergen på Quality Hotel Edvard Grieg, knappe to mil utenfor Bergen sentrum. Dato er fredag 30. juni til søndag 2. juli.

NAF MC Oslo arrangerer fellesturer til og fra, med forskjellige avreisetidspunkt og evt. overnatting underveis:

- Første gruppe starter torsdag 29. juni sannsynligvis kl. 15:00 fra Cirkle K Lier, overnatter på Seljord og kjører til hotellet fredag 30. juni.

- Andre gruppe starter fra Cirkle K Lier kl. 10:00 fredag 30. juni og kjører direkte til hotellet.

Hjemover blir det samme opplegget, en gruppe kjører direkte hjem og en annen gruppe overnatter i Eidfjord til mandag 3. juli og så hjem. Man kan godt velge overnatting bare den ene retningen.

NAF MC Oslo dekker deler av deltageravgiften for medlemmer mot dokumentasjon på betalt treffavgift og registrering hos NAF MC Oslos turansvarlige på hotellet.

Merk at påmelding til treffet og betaling av treffavgiften skjer direkte til hotellet ved bestilling av hotellrom (sjekk https://www.naf.no/her-finner-du-naf/mc-klubber/naf-mc-bergen/landstreff-2017 for hvordan).

Merk at overnatting på fellestur til og fra Bergen dekkes av den enkelte.

Påmelding til fellesturene skjer ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn på deltagere, hvilken fellestur du/dere vil være med på og behov for overnatting torsdag og/eller søndag.

Velkommen til NAF MC-treffet og fellestur!