NAF MC Oslo -33 ønsker velkommen til helgetur for deg mellom 18 og 33 år. Dato er 2 - 5. august, og turen går på fine MC-veier. Turen ledes av unge, men erfarne motorsyklister, som vil sørge for at alle kommer trygt frem og kan kose seg i et tempo som passer den enkelte. Dagsetapper vil være ca. 20 - 25 mil. En passelig avstand fra Oslo. 

I år går turen til Vrådal. Vi skal ha base alle nettene på Straand Hotel sitt ferieleilighetskompleks i Vrådal. Fra Vrådal legger vi opp til dagsturer i området på alt fra 15 - 25 mil på fredag og lørdag på svingete og gøyale veier! 
 

Avreise og pris:
Avreise fra Circle K-stasjonen på Lier (E18 sydgående før Drammen) kl. 12:00  torsdag 2. august.

Turen koster 1050,- pr. person for tre netter i leilighet. Vi baserer oss på at 2 personer deler rom i leilighetene. Leiligheten er romslige og velutstyrte, har 2 soverom (med mange sengeplasser), gode kjøkkenfasiliteter, oppholdsrom, bad og dusj. Inkludert i prisen får du i tillegg til overnatting sengetøy og håndkle, middag torsdag, fredag og lørdag, samt vask av leiligheten etter bruk. Vi må selv kjøpe inn til felles frokost. Den lokale butikken ligger rett over gaten. 

Beliggenheten på leiligheten er rett ved en badestrand. Der er det muligheter for beach vollyball, leie av kano og selvfølgelig bading. Ta med badetøy!

Er du ikke medlem i NAF MC Oslo koster turen 210,- ekstra. Det er bestilt overnatting til 12 -15 personer, så her gjelder først til mølla.

Ta med:
Din favorittmotorsykkel, klær for alt fra bading til kjølige kvelder, egen drikke og masse godt humør.

Påmelding:
Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde deg på. Husk å oppgi navn på de du melder på. Husk også å betale inn for antall personer x 1050,-  (evt + 210,-) til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, Brynsveien 2-4, 0667 OSLO).
Påmeldingsfrist er 20. juli.

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.