Fellesbilde UNG tur 2019

Bli med på langtur 6.-9. august: Vrådal

Ung-komiteen i NAF MC Oslo arrangerer hvert år helgetur med likesinnede i alderen 18 til 33 år.

Vi har booket leiligheter på Straand Hotel i Vrådal hele helgen, og har plass til 16 deltaker fordelt over flere leiligheter. På tur holder vi oss unna kjedelige hovedveier, og leter opp massevis av svingete gøyale veier rundt Vrådal. Turene ledes av unge, men erfarne motorsyklister, som vil sørge for at alle kommer trygt frem og kan kose seg i et tempo som passer den enkelte.Trykk gjerne "skal" på Facebook om du er interessert. 

På turen legger vi opp til flere, og varierte, kjøreruter med utgangspunkt i Straand Hotel og deler oss i grupper på maksimalt 6 motorsykler når vi kjører.

NAF MC Oslo og Straand Hotel Vrådal følger rådene fra Folkehelseinstituttet ifbm. koronasituasjonen.Vi tilrettelegger turene og overnatting slik at smittevernet blir opprettholdt best mulig. Våre tiltak innebærer blant annet at vi minimerer antallet personer som deler rom, god hygiene, unngår klemming, fysisk kontakt og å ta på hverandres motorsykler. Se FHIs smittevernråd for ferie og reiser.

Turen starter torsdag 6. august kl. 10:00.

For spørsmål om turen, send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pris for ung-tur

Medlem: Kr.1.150,-
Ikke medlem i NAF MC: Kr 1.360,-

Påmelding: Klikk her

Påmeldingsfrist: 1. juli. 2020

Betalingsinformasjon kommer på e-post når du har meldt deg på.

Oppmøtested blir tilsendt på e-post til alle påmeldte senest én uke før avreise.

Les om hvordan vi kjører på fellesturer.