Er du mellom 16 og 33 år og medlem i NAF MC Oslo, da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi ser vi har mange medlemmer i denne aldersgruppa, men mangler oppdatert kontaktinformasjon. Spesielt på e-post adresser. Og det trenger vi for å kunne gå ut med spesialtilbud til dere i denne aldersgruppa.

Vi jobber for tiden med å få på plass flere spennende aktiviteter og har etablert en egen Ungdoms- og Rekrutteringskomiteen. Noe av det vi ønsker å tilby er blant annet subsidierte kurs i regi av klubben, aktiviteter og turer spesielt tilpasset denne aldersgruppa.

Vi har også er supertfint klubblokale med mekkemuligheter på verkstedet vårt. Her har vi også verktøy som kan disponeres.

Har du lyst til å være mer aktiv sammen med andre på samme alder, da håper vi å høre fra deg. Send oss en e-post med ditt navn, mobilnummer og e-postadressen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Tilbud våren 2019

Kurset Sikker på MC
Vi tilbyr gratis plass for deg mellom 16 og 33 år på kurset Sikker på MC. Kursene starter opp i slutten av april og foregår både i Oslo og i Drammen. Vil du vite mer om kurset så finner du informasjon her. Har du lyst til å bli med på kurs, så må du gjøre følgende når du melder deg på:

I feltet navn må du skrive: fornavn etternavn (under 33)

Ved påmelding mottar du en e-post fra NAF MC Oslo med påmeldingsbekreftelse og betalingsinformasjon. Du kan se bort i fra betalingsinformasjon så lenge du har fylt ut navnefeltet som ovenfor.

Velkommen på kurs med NAF MC Oslo!


Bli kjent kveld fredag 15. mars 2019

Vi inviterer til "bli kjent kveld" 15. mars kl. 18:00 på klubbhuset i Brynsveien 2-4. Vi stiller med spillkonsoller (MotoGP, Forza ol), kaffe, vafler og godt selskap! Vi har kiosk med salg av drikke og sjokolade. Bli med på en sosial kveld med spill og morro. Mer informasjon finner du på Facebook: https://www.facebook.com/events/458627498005013/


Langweekendtur 2019

Vi planlegger egen langweekendtur for deg mellom 18 og 33 år i 2019. Turen planlegges fra torsdag 15. august til og med søndag 18. august. For mer informasjon om turen se her.

 

Bli kjent kveld fredag 11. oktober 2019
Vi inviterer til enda en  "bli kjent kveld" 11. oktober kl. 18:00 på klubbhuset i Brynsveien 2-4. Vi stiller med spillkonsoller (MotoGP, Forza ol), kaffe, vafler og godt selskap! Vi har kiosk med salg av drikke og sjokolade. Bli med på en sosial kveld med spill og morro. Mer informasjon finner du på Facebook etter hvert.

 

Følge med på aktivitetslista for flere dedikerte aktiviteter rettet mot oss unge i klubben. Alle aktiviteter blir også lagt ut på Facebook.

 

Ungdoms- og Rekrutteringskomiteen