Denne forsommeren har vært annerledes enn det vi hadde forventet. Grunnet Coronaviruset ble vi nødt for å avlyse de fleste planlagte aktiviteter, og vi måtte stenge av klubblokalet. I mai fikk vi igjen lov til å åpne opp for noen aktiviteter med restriksjoner. Deriblant dagsturer og Sikker på MC kurs. I august regner vi med å være i gang igjen med det meste, men med restriksjoner.

Vi åpner klubblokalet igjen 20 august. Smittevernregler må overholdes og alle som møter på klubben må signere på liste med navn, mobilnummer og e-post samt dato. 

  • Renhold/desinfisering skal utføres ved oppmøte på klubben. Alle bruker antibakk, alle stoler man sitter på skal vaskes. Kaffekanne, kaffetrakter og søppelbøtter skal desinfiseres utenpå ved bruk. Håndtak til kjøleskap må desinfiseres.
  • Det blir ingen servering. Kaffe kan kokes, men alle må bruke pappkopper.
  • Vi åpner for mekking for inntil 3 personer om gangen frem til vinterlagring starter opp. Eget verktøy medbringes, evt. om klubbens brukes skal man bruke engangshansker og desinfisere verktøy etterpå. Mekking foregår med en nøkkelvakt tilstede og må avtales på forhånd.
  • Dekkomleggingskurs utsettes til neste år. 
  • Temakvelder og andre arrangementer vil bli vurdert over sommeren.


Jeg håper dere alle får en riktig god sommer og en super MC sesong!

May Liss Urang
Leder NAF MC Oslo

tn mlu