Velkommen til Barnas MC-dag på Rikshospitalet, torsdag 4. juni kl. 17:00 – 19:30 og torsdag 3. september kl. 17:00 – 19:30  . Bli med og gjør dagen litt lysere for barn som må tilbringe tid på sykehus.  Still opp med MC og evt. kjøreutstyr for barn hvis du har.

 

Bakgrunn/formål:

NAF MC Oslo er som tidligere år invitert på aktivitetsdag for barneavdelingene på Rikshospitalet og Ullevål. Dette for å gi en positiv opplevelse til de barna som må tilbringe tid på sykehus.

 

Kjøring og «utstilling»:

Vi kjører en liten løype på ca. 2,8 km fra Rikshospitalet tur-retur. Løypa kjøres med 4 – 6 motorsykler (evt. 2 grupper på 4-5), så mange ganger det er behov. Det betyr at det bare er 4 -10 som MÅ kjøre runden. Øvrige som møter opp «stiller ut» sin mc for barna de ca. 2 timene arrangementet pågår.  

 

Hvordan:

NAF MC Oslo stiller med x antall medlemmer (håper på minst 20) som har med sine motorsykler.

Vi tilbyr at alle barna får se på, ta på og sitte på motorsyklene (mens de står parkert). Kanskje det til og med kan bli anledning til å starte og «gasse» litt…

Vi tilbyr de barna som ønsker og er i stand til det å sitte på med mc en kort kjøretur (sjåfører vil bli plukket ut på forhånd). 

 

Tidsplan:

Kl. 17:00 – 17:25 Motorsyklene parkeres fra hovedinngang (på høyre side) og østover så langt det er behov. Ved skiltene som er merket «reservert Helseekspressen». 

Kl. 17:30 - 17:35 Leif Holmen på vegne av NAF MC Oslo vil informerer om det praktiske mht. kjøreturen 

Kl. 17:40 – 19:15 NAF MC Oslos medlemmer gjennomfører kjøring iht. avtalt kjørerute, viser frem motorsyklene, og er for øvrig tilgjengelig for å gjøre dette til en positiv opplevelse for barna, deres foresatte, og eventuelle søsken som er med på aktivitetsdagen.

Kl. 19:20 Avslutning v/Leif Holmen og Anders Brørby(Rikshospitalet)

 

Oppgaver som NAF MC Oslo har ansvar for og trenger frivillige til:

1 person: Parkering v/hovedinngang, organisere parkering av mc’er slik at det er god plass for barna til å se på syklene, evt sitte på dem, ta bilder osv.

1 person: Parkeringsplass hvor kortesjen snur, stoppe biltrafikk slik at kortesjen på 4 – 6 mc ikke blir splittet.

1 person: Organisere start kortesje fra Rikshospitalet. 

2 -3 personer: Kle mc-utstyr på/av barna før/etter kjøring og organisere «kø» av barn slik at alle barn som ønsker en kjøretur får minst en tur.

1 person: En av mc-kjørerne vil ha ansvaret for å lede kortesjen.

3 – 7 personer: kjøre kortesje med egen mc og barn som passasjer. Man må ha toppkoffert for å kjøre med barn på.

Det vil bli servering av pølser, kaffe og brus/saft. 

 

Påmelding til Leif: e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS 901 48 923. 

Oppgi navn, mobilnummer og e-postadresse. Tilbakemeld gjerne også om du har mc-utstyr som lånes ut for anledningen.

 

Vi ønsker igjen velkommen til Barnas MC-dag på Rikshospitalet!