Dette er det ''gamle'' bildegalleriet vårt fra tiden før Joomla.
Oppfriskningskurs på Vålerbanen 8., 15. og 19. mai 2008

Stikk i strid med tradisjonen for NAF MC Oslos kjørekurs ble årets oppfriskningskurs en relativt fuktig affære med heftig nedbør både på kjøregårdsøvelsene og under kjøringen på Vålerbanen hvor det en stund også haglet kraftig. Sola kikket frem innimellom og tørket banen så det ble likevel en morsom og nyttig opplevelse med fokus på det å kjøre mykt og lære seg å beherske det våte element.
Du kan se Tronds bilder fra kjørekurset på Vålerbanen her. Eivind Valdal har også sendt inn en del bilder, de ligger her.

Helgeharrytur til Sverige 1-4. mai 2008

Etter Kråkeracet i Moss torsdag 1. mai var vi ni personer på åtte sykler som dro videre på en oval weekendtur i Sverige. Torsdag ble en rimelig våt tur med jevnt regn i mange timer mens resten av dagene var solfylte og varme slik at vi fikk tørket MC-klærne til slutt. Vi overnattet i Tanumstrand, Fröskog og Munkfors og hadde mye moro underveis.
Her er noen bilder fra helgeharryturen, Bittens bilder ligger her.

Dugnader på klubbhuset uke 43, oktober 2007

Som vanlig var det dugnad tirsdag, torsdag og lørdag denne uka også, ingen problemer med å fylle fritiden med noe givende her nei. Bardisken er malt og ferdig, vi fikk endelig løst det vanskelige gardinspørsmålet og elektrikeren har lagt opp en ekstra kurs til kjøkkenet. Nå er det ''bare'' rørlegger, lys og garderobe som gjenstår... Se bilder fra dugnadene her.

Dugnad på klubbhuset 20. oktober 2007

Vi fikk endelig montert bardisken, den ble tilogmed sånn nogenlunde i vater, Jørn og Torbjørn monterte kjøkkenbenk og det ble pusset og malt etter alle kunstens regler. Deler av lokalet er nå ferdig så vi fikk satt på plass den ene sofaen og kunne nyte verket litt :) Mest småplukk som gjenstår, håper rørleggeren og elektrikeren dukker opp til uka så vi kommer videre. Se bilder fra dugnaden her.

Dugnad på klubbhuset 11. og 13. oktober 2007

Gulvet ble endelig ferdig lagt, og det ble kjempefint! Vi har flinke folk med oss og det gjør det enklere for oss med 11 tommeltotter. Vi fikk også hengt opp et par av skapene og gjort unna en del småplukk. Oppi det hele kom det også noen som ville parkere syklene for vinteren. Se bilder fra dugnaden her.

Dugnad på klubbhuset 6. og 9. oktober 2007

Progresjonen er upåklagelig på klubbhuset, veggene er ferdig satt opp og snart ferdigmalt, linoleumen i barområdet er lagt og vi har begynt å legge laminat, dette kommer til å bli knallbra :) En kjempestor takk til alle som har vært med og tatt i et tak så langt, det er ikke lenge til vi kan nyte en kald øl i baren nå. Se bilder fra dugnaden her.

Dugnad på klubbhuset 22. september 2007

Vi fikk plutselig nye lokaler i samme bygget og fikk dermed samlet all virksomheten nede i andre etasje, og da ble det en ny runde med sjauing og bæring på torsdag og bygging av vegger denne lørdagen.
Se bilder fra dugnaden her, Jørns bilder ligger her.

Dugnad på klubbhuset 15. september 2007

9 glade klubbmedlemmer møtte opp for å ta i et tak denne lørdagen, det ble revet vegg oppe i fjerde og vi kom godt i gang med bardisken. Nede i første etasje ble kjørerampen opp til lasterampen gjort ferdig. Ekstra interessant ble det av at vi hadde vannlekkasje i andre etasje slik at det ble vannskade inne på lageret vårt :/
Se bilder fra dugnaden her, Jørns bilder ligger her.

Helgetur til nordvestlandet 9-12. august 2007

Igjen en utrolig fin tur med deilige svingete veier, spektakulær utsikt, trivelige folk som var med og stort sett fint vær. Ruta gikk til Drivdalen sør for Oppdal første dag, deretter til Kristiansund, over Atlanterhavsveien til Molde og videre til Hjørundfjord fredag, via Stryn og Sogndal til Luster på lørdag og via Lom og Valdresflya hjem på søndag, en runde på 156 mil.
Se El Presidentes bilder fra nordvestlandet her, Ivars bilder her og Eirins bilder her.

Kjørekurs på Vålerbanen 31. mai og 2. og 3. juni 2007

Knallvær, topp kjøreforhold og veldig fornøyde deltagere, akkurat i tråd med tradisjonen for NAF MC Oslos kjørekurs.
Du kan se El Presidentes bilder fra kjørekurset på Vålerbanen her. May Liss Urang har også lagt ut en del bilder, de ligger her.
Islendingen som drev og fotograferte heter Rúnar Símonarson og har webside på www.rsphoto.no.

Helgeharrytur til Stockholm 16-20. mai 2007

Finnes det morsomme veier i Sverige? Eller er det bare pannekakeflatt og kjedelige motorveier overalt? Kan svensker lage øl? Slike spørsmål har menneskeheten fundert på en liten stund og vi tok jobben med å dra over for å sjekke. Og myse på skip.
Her er noen bilder fra Stockholmsturen, MC-Rutas utskremte medarbeider Eirins bilder finner du her.

Kråkeracet i Moss 1. mai 2007

Tradisjonen tro droppet vi køkjøringen rundt Mjøsa og stilte på Moss MC sitt Kråkerace i stedet. Se bilder fra Kråkeracet her.

Rally Norway 2007

NAF MC Oslo stilte med mannskaper for å hjelpe til i Vikingskipet på Hamar denne helga. Det ble mange timers jobbing og frysing men vi hadde det hyggelig likevel. Spennende å få være med på noe slikt i hvertfall. Noen bilder fra Vikingskipet.

Helgetur til Voss 11-13. august 2006

11 glade mennesker på 10 sykler møttes på Nesbyen camping denne fredagen etter tildels variable kjøreforhold oppover, noen traff århundrets himmelske bøttetømming og andre så omtrent ikke en dråpe. Vi leide oss inn på hytter og kom etterhvert i gang med den sedvanlige skrytinga og juginga oppildnet av X antall øller og annet flaskegodt.
Lørdag opprant med fint kjørevær, 18-20 grader og overskyet og vi var på syklene i halv 11-tiden. Opp Hemsedalen over til Lærdalsøyri, derfra Raulandsfjellet (ikke tunnelen, takkogpris) over til ? (meg og navn...). Fra E16 tok vi avstikkeren opp Stalheimskleivane, et veistykke som får Trollstigen til å virke flat og kjedelig. Utpå ettermiddagen ankom vi Voss camping hvor det ble overnatting i hytte og lavvo. Et lass pizzaer og en anseelig mengde øll ble konsumert på Dolly''s før noen valgte å trekke seg tilbake til campen mens noen tok den helt ut på et av byens vannhull.
Søndag hadde vi igjen flaks med været, overskyet men tørt og fint og 18-20 grader er perfekt kjørevær, for ikke å snakke om at det er fint å slippe og pakke lavvo i øsregn... Vi var underveis igjen i rett tid, og tok ferge over Hardangerfjorden og kjørte RV7 opp Måbødalen med obligatorisk stopp ved Vøringsfossen. Et nytt lass pizza ble inntatt på Geilo før vi tok RV40 ned mot Kongsberg. Det ble uttrykt stor skuffelse over at turen da nærmet seg slutten, så vi tar det som bevis på at folk var veldig godt fornøyde og koste seg.
Vi håper flere blir med til neste år, da er det mulig vi gjør en oval weekend ut av dette så vi har flere muligheter til reisemål uten at dagsetappene blir for lange.

Her finner dere Bjørn-Evens bilder, Eirins bilder, Rolfs bilder, Roys bilder og El Presidentes bilder.

Kjørekurs på Vålerbanen 4., 6. og 7. mai 2006

Knallvær, topp kjøreforhold og veldig fornøyde deltagere, akkurat i tråd med tradisjonen for NAF MC Oslos kjørekurs.
Håkon Lislebø har lagt ut sine bilder her, og du kan se El Presidentes bilder fra kjørekurset på Vålerbanen.
Islendingen som drev og fotograferte heter Rúnar Símonarson og kan kontaktes på 478 08 587 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Januarbordet 28. januar 2006

Ca. 35 personer var påmeldt til vårt tradisjonsrike Januarbord på klubbhuset. Alle koste seg med en glimrende tapas-meny i kantina, med fri flyt av øl/vin og skrøner og halvsannheter stort sett til fortellerens fordel. Deretter ble bartenderne holdt travelt opptatt til de sene nattetimer av en gjeng usedvanlig tørste festmennesker.

Formula Offroad på Kulemoen 24. september 2005

Over til noe helt annet: En bilsport som faktisk er moro å se på... 1000-hesters motorer i hjemmebygde doninger, spektakulære tryninger i stupbratte skråninger, motorbrøl og fri flyt av eksos, det er Formula Offroad i et nøtteskall. -Og sjekk de dekka... Bilder fra Formula Offroad.

Weekendtur til Geiranger 19-21. august 2005

Årets helgetur i regi av NAF MC Oslo gikk på svingete berg- og dalbane-veger i Geiranger-området. Vi var syv glade motorsyklister som møttes på Grande Fjordhotell etter å ha tatt forskjellige ruter fra Oslo og opp på fredag.
Lørdag gikk turen opp Ørnevegen over til Linge hvor vi tok første ferge. I Valldal møtte vi Helen som skulle være med oss videre. Vi kjørte visstnok Trollstigen, men det kan ikke bekreftes, tåka lå så tjukk at det var bare såvidt vi så motorsykkelen foran, og utsikten var heller ikke mye å skryte av. Fra Åndalsnes begynte regnet og tåka å lette og det ble en triveligere tur med ferga over til Stranda og fra Hellesylt inn til Geiranger. Queen Elisabeth II var også innom og vi møtte henne på vei ut Geirangerfjorden, ganske voksen balje det... NAF MC Trondheim var også ute på tur denne helga, og på kvelden møtte vi de noen-og-tyve trønderne derfra til felles middag og en øll eller fjorten på Union Hotel.
Søndag opprant alt for tidlig men i 11-tiden var vi klare for en fin tur i knallvær tilbake til Oslo. Vi tok det rolig og stoppet masse for fotografering og kaffe og vafler. Ruta gikk over Strynefjell til Lom, over Valdresflya til Fagernes og Dokka før vi skiltes på Gran. 115 mil for min del, det kunne godt ha vært bedre vær lørdag men alt i alt en veldig fin tur med helt utrolig natur, morsomme veier og hyggelig selskap.
Se bilder fra Geirangerturen her.

SuperRaceDay på Vålerbanen 18. juni 2005

Dette var en god dag for de fartsglade og actioninteresserte, det var billøp i tre klasser (som jeg har glemt hva heter) og løp i SuperSport600- og SuperBike-klassene for oss med riktig antall hjul. Kjetil Aarnes slo til med en andreplass i SS600, bare slått av Helge Spjeldnes. På søndag slo disse to seg sammen og kjørte 4-timers endurance-løp på Vålerbanen og vant! Vi gratulerer!
Se bilder fra SuperRaceday ''05 her.

NAF MC-treffet 2005, Høisand camping

NAF MC Sa-Ra (Sarpsborg/Rakkestad) hadde fått jobben med å arrangere treffet for alle NAF MC-klubbene og gjorde en kjempefin jobb og lagde et hyggelig treff for oss. Det var fine forhold på campingen, god mat og drikke på kroa og en fin lørdagstur som gikk gjennom Halden med besøk på festningen og videre til Ed i Sverige. Der fikk vi røyksugne shoppa kartongen vår mens de tørste kom til stengt pol.
Se bilder fra NAF MC-treffet 2005 her.

Kjørekurs på Vålerbanen 2., 4. og 5. juni 2005

Ny rekord(?) i antall deltagere, topp kjøreforhold og veldig fornøyde deltagere, akkurat i tråd med tradisjonen for NAF MC Oslos kjørekurs.
Her finner du El Presidentes bilder fra kjørekurset på Vålerbanen.

RR-helg på Rudskogen 5-8. mai 2005

Gjennom våre gode naboer NMK Oslo hadde vi fått i oppdrag å skaffe funksjonærer til flaggposter og depotet. Jobben med å planlegge arrangementet og skaffe funksjonærer startet allerede i februar, men i slutten av april var vi klare til innsats og trodde vi hadde det klart for oss hvordan opplegget skulle være. Jørn ble ansvarlig for flaggvaktene mens El Presidente var depotsjef og skulle parkere inn X antall busser, campingvogner og partytelt på et relativt begrenset område. Stort sett gikk det meste veldig greit for arrangørstaben og vi fikk gode tilbakemeldinger fra førerne om opplegget. Dessverre var det en veldig stygg ulykke i SS600-løpet på søndag så resten av arrangementet ble avlyst, men heldigvis ser det ut til å gå bra med de involverte og det er vi veldig glade for!
Se bilder fra Rudskogen her, både av arrangørstaben og El Presidentes kjærrringkjøring rundt banen samt andre kjente og ukjente førere.

Kråkeracet 2005

Tradisjonen tro deltok vi med stor suksess på dette rebusløpet i Moss i år også, en tredjedel av de 15 som dro nedover kom hjem med premie.
Se bilder fra Kråkeracet her.

Dugnad på Bogstad lørdag 16. april 2005

NAF MC Oslo har lang tradisjon for å delta på vår-rengjøringen på Bogstad camping, den er jo også en del av NAF-systemet og da er det naturlig at vi samarbeider om ting både de og vi har glede av. I år var det løvsanking og rydding i et skogområde som stod på planen, og 11 veldig arbeidsdyktige og motiverte NAF MC-folk møtte opp for å ta i et tak for Bogstad og Klubbkassa. Vi jobbet og svettet fra 10 til litt over fem, og fikk brukt både røske-opp-trær-med-roten-muskelen, løvblåse-muskelen og kaffe- og skravle-muskelen.
Tilløp til spenning ble det også da vi fant noe vi var sikre på måtte være tyvegods innpakket i en pose som lå alt annet enn tilfeldig under en stein. Onkel ble tilkalt og fikk inspisere varene, men vi ble vel etterhvert enige om at det nok var verdiløst juggel vi hadde funnet (dessverre!).
Til slutt kunne vi beundre resultatet av dagsverket og med god samvittighet putte 11 laken i klubbkassa.
Bilder av dugnadsgjengen finner du her, Åsa var veldig ivrig med kameraet.

Januarbordet 29. januar 2005

Ca. 40 personer møtte opp på klubbhuset til dette tradisjonsrike alternativet til julebord i NAF MC Oslo. Alle koste seg med en glimrende tapas-meny i kantina med fri flyt av øl/vin og skrøner og halvsannheter stort sett til fortellerens fordel. Deretter ble bartenderne holdt travelt opptatt til de sene nattetimer av en gjeng usedvanlig tørste festmennesker.

Hvordan bygge en bardisk

Solid må det være når det skal noen hundre kilo svart granitt på toppen, men bardisken vår ble veldig fin til slutt, og inndrikkingen den 6. november gikk veldig bra!

Flytting til Kabelgata 8-10. oktober 2004

Etter en helg med mye pakking, bæring, stabling, (de-)montering og pizza er vi endelig på plass i de nye lokalene i Kabelgt. 8 på Økern. Alle pappkassene er ikke tømt enda men alt stæsjet vårt er i hvertfall flyttet over og vi har begynt å tilpasse og innrede lokalene slik vi vil ha de. Det går nok litt tid før alt er slik vi vil ha det, vi må bo oss inn først og se hvilke behov som oppstår men jeg er sikker på at disse lokalene blir veldig fine etterhvert.
Se bilder fra flyttehelga her, jeg vil samtidig takke alle som har vært med og jobbet i løpet av helgen, dere har gjort en kjempejobb for klubben, og innsatsviljen og humøret var upåklagelig!

RR-Finalehelg Rudskogen, 11-12. september 2004

Det ble mye action denne helga, med massetryninger, rødflagging, frenetiske reparasjoner i banedepotet, hjulskift på startplata og vekslende regn og tørt, absolutt en god helg å være på Rudskogen! Kjetil Aarnes kvalet inn på 58,59 i SS600 og perset med 1,1 sekund, og holdt 3.plassen i NM-sammendraget, Robert Mæhlum kjørte inn til 3. plass i sin første Super-B-finale. Vi som holdt depotet måtte holde pusten flere ganger, det var veldig spennende å se gutta kjøre som noen guder. Lørdag kveld klinket TST til med elgbiff m/pottit og viltsaus med dertil hørende rødvin, og vi hadde det veldig hyggelig sammen.
Se bilder fra Rudskogen her.

TrollRally i Fyresdal, 27-29. august 2004

Selv etter minst 40 mil i øs-pøs regn, småkjølige temperaturer og flatt bakdekk da jeg skulle hjemover søndag kan jeg likevel si at dette var et av de beste TrollRally jeg har vært på! Om det var fordi det var under halvparten så mange treffdeltakere som vanlig eller fordi det var ekstra mange hyggelige folk der vet jeg ikke men jeg hadde i hvertfall en fin tur. Vi var tre fra NAF MC Oslo, men når man treffer mange hyggelige Pocket Eagles og folk fra andre klubber gjør det ikke noe om vi ikke er så mannsterke. Lørdag tok vi oss en tur til Ravnejuvet, et 350 m. loddrett stup hvor det kilte litt i magen når man lå helt utpå kanten. Jeg våknet opp til flatt bakdekk søndag og måtte bort til Statoil''en og skaffe guffe på boks så jeg kunne komme meg hjem. Det er litt interessant at selv om vi kjørte masse i regn denne helgen kom det aldri en dråpe regn inne på treffplassen, det var jo hyggelig av værgudene.
Se bilder fra TrollRally ''04 her.

Vålerbanen, 22. august 2004

Vi i NAF MC Oslo har en racingstjerne blant oss, Kjetil Aarnes ligger på en sterk 3. plass i sammendraget i NM og vi droppet glatt den oppsatte turen til Lygnasæter til fordel for litt race-action på Vålerbanen denne søndagen. Det regnet kraftig i Oslo og nordover så presidentfrua og moi tok buret opp. Da vi nærmet oss Vålerbanen tørket det opp og sola var i ferd med å bryte gjennom så det så riktig lovende ut. Kjetil hadde kvalet inn til 7. startposisjon og holdt denne plassen gjennom 19 runder før han kjørte seg opp til 6. plass i mål. Han var tilogmed oppe på 5. plass noen hundre meter før mål fordi han kom seg forbi Norvald Haaland i depotsvingen, men forbikjøringen kostet han idealsporet og dermed mistet han 5. plassen tilbake til Norvald. I Superbike og 600 Production var det mye texas like etter starten og ved gulflagg, det ble så ille at ambulansepersonalet måtte løpe unna for ikke å bli truffet av motorsykler som kjørte ut under gulflagg, og dommerne måtte kjefte lenge og vel på førerne for ikke å følge elementære regler. Morsomt med litt action for oss tilskuere, trist at førerne ikke følger spillereglene.
Se bilder fra Vålerbanen her.

Helgetur til Hotel Dølen i Evje, 6-8. august 2004

Noen ganger er vi i NAF MC Oslo nesten litt for heldige med været, det er faktisk ikke kult å kjøre sykkel i 25-30 grader og stekende solskinn, men det var nettopp det vi gjorde mest av denne helgen. Vi kom oss avgårde fra Statoil-stasjonen ved tidl. Lierbommen litt over fire fredag og svettet oss de ca. 33 milene ned til hotellet med en stopp ved Kosekroa i Drangedal for dressing med burger. Vel fremme i hotellbaren gikk pilsen ned på høykant til væskebalansen var sånn nogenlunde gjenopprettet, og vi tørnet inn i 12-tiden.
Lørdag var det klart for en kjempetur langs Suleskarveien og ned til Lysebotn, det var utrolig vill og spennende natur, og fantastiske veier med bl.a. en tunnel som gjør 360 grader inne i fjellet. Vi lunchet på Øygardstølen som ligger som et ørnerede på kanten av stupet før vi tok veien sørover gjennom Sirdal tilbake til Evje. Pattis R6 fikk ladeproblemer underveis og stoppet med flatt batteri ca. 7 mil fra Evje, så hun og Harald måtte dessverre sitte igjen og vente på Viking før de til slutt kom seg tilbake til hotellet og kunne hjelpe oss med å tømme baren. Søndag tok vi samme ruta hjemover som vi hadde kjørt fra Oslo, da stoppet vi i Treungen og badet og koste oss og tok en bedre lunch der.
1.000 kilometer på en helg er en del, men han som deltok i Norwegian Camel Rally og kom innom hotellet for å få bekreftelse på at han hadde vært der skulle kjøre 1.609 kilometer på 24 timer og slår oss lett... Uansett, vi hadde en kjempefin tur, og hotellet var også veldig bra med upåklagelig mat og service og en veldig bra beliggenhet nede ved elva, så det kan trygt anbefales for andre motorsyklister som ferdes i de traktene.
Se bilder fra Hotel Dølen og Lysebotn her.

Gaustadtoppen, 1. august 2004

På denne varme og fine søndagen møtte ikke mindre enn 13 sykler opp for å være med og kjøre El Presidentes favorittrute via Kongsberg og Bolkesjø opp til Rjukan og Gaustadtoppen og tilbake igjen ned Tuddal til Notodden og hjem. Det ble tid til en solid dose romegraut på Stavsrohytta nedenfor selve toppen før noen av oss fikk dyppet legemet i et lite fjellvann som holdt fin badetemperatur oppe i Tuddal.
Se Kjells bilder fra Gaustadtoppen her, El Presidente tok flere bilder fra Gaustadtoppen.

Engangsgrilltur til Hvitsten, 28. juli 2004

Fire av oss kjørte fra klubbhuset litt over kl. 5 i stekende solskinn medbringende engangsgriller og grillsnadder, vi koste oss med svingete veier forbi Grava, opp Nesoddbakkene, forbi Drøbak og til Hvitsten hvor vi møtte en gjeng Lommeøgler fra Pocket Eagles. Badevannet fristet ikke så veldig for min del, men det var flere andre som var uti og fuktet legemet. Retur via Grava hvor dessert i form av is og kaffe ble inntatt.
Se bilder fra grilltur til Hvitsten her.

Action Factory, Rødberg, 25. juli 2004

Denne dagen dro 5 mann/sykler fra NAF MC Oslo på tur. Vi startet fra klubbhuset litt over kl. 11.00, og kjørte om Drammen og Kongsberg til Lampeland hvor vi tok dagens første pause på et gatekjøkken.
Vi gadd ikke å stoppe på Action Factory (som var det egentlige målet for turen). Etter en kort røykepause og rådslagning på Rødberg bestemte vi oss for å kjøre opp mot Tunhovdfjorden og over til Nesbyen. På fjellet over mot Nesbyen dukket det opp noen truende skyer, så vi foretok en kjapp stopp for at ''VFR-gutta'' skulle få på seg regntøy.
Vi stoppet på Bromma hvor de som var sultne nok til å orke å stå i kø bestilte middag. Deretter bar det opp på fjellet igjen i retning Eggedal og Åmot.
På veikroa i Drammen takket vi for turen, og kjørte hver for oss hjem.
Med unntak av et par "småskurer" og noen spredte regndrypp hadde vi fin-fint kjørevær, og trip-telleren viste litt over 43 mil da vi kom tilbake til Oslo.
Se Pers bilder fra Action Factory-turen her.

Randsfjorden rundt, 26. juni 2004

Etter en lengre periode med regn bestemte værgudene seg for å være litt hyggelige med oss denne dagen og stengte himmelens sluser for oss. Vi var ni sykler som koste oss med lett inspirert lavtflyvning langs de fine veiene rundt Randsfjorden, og vi hadde en god lunch på Bjørnen kro sør for Dokka. Med Jonny som bjelleku fikk jeg kjørt en helt ny vei for min del, gamleveien fra Roa og opp til toppen av åsen over mot Jevnaker, der var det smalt og svingete, akkurat som jeg liker det :) Ellers var hele turen glimrende, vi fikk noen dråper ved Dokka og hadde veldig truende skyer over Jevnaker på hjemveien, men ellers gikk turen på tørre og fine svingete veier.
Se bilder fra turen rundt Randsfjorden her.

Grilltur Sankthansaften 23. juni 2004, Emmerstadbukta

Tross det råtne været tidligere på dagen var det fem sykler som møtte opp til grilltur, og (nesten) som vanlig når NAF MC Oslo er på tur slo godværet til, det regnet i hvertfall ikke en dråpe og bare det er jo noe, møkkaværet de siste dagene tatt i betraktning. Vice President TST m/frue åpnet terrassen sin for oss sultne bikere, og grillen ble flittig brukt til fatene var tomme og magene fulle. Hytta lå idyllisk til med utsikt utover Oslofjorden, og vi kom tett innpå naturen, så tett at TST tidligere på dagen hadde sluttet å jage hoggorm og gått over til å drepe dem.
Se bilder fra Emmerstadbukta her.

NAF MC-treffet 11-13. juni 2004, Sigernessjøen camping

NAF MC Solør, Vinger og Odal hadde tatt ansvaret for å arrangere landstreff for NAF MC-klubbene i år, og de gjorde en strålende jobb! Treffplassen var veldig fin med bra hytter og gode campingmuligheter for teltfolket, fasilitetene var bra og maten var bra, til og med været klaffet 100%. Vi i NAF MC Oslo har vært fraværende fra landstreffene noen år, men i år klarte vi å stille med sju personer, nok til at vi klarte å stille med lag under trefflekene og tok andreplassen :)
Fellesturen lørdag gikk til Torsby i Sverige, hvor det ble lagt inn en visitt på Systembolaget, og videre gjennom Finnskogen til en røykstue hvor det ble servert kaffe og vafler og skrøner fra svundne tider. Turen ble avsluttet med MC-kortesje gjennom Kongsvinger i forbindelse med byens 150-årsjubileum.
For min del var jeg innstilt på å melde meg inn i Senior MC etter fellesturen, jeg er sikker på at søndagsturene deres går i et friskere tempo, men vi kom da tilbake til utgangspunktet til slutt.
Se bilder fra NAF MC-treffet 2004 her.

NAF MC Oslos kjørekurs 3., 5. og 6. juni 2004

Også i år ble kjørekurset vårt en stor suksess med over 70 deltagere, knallvær og mye å lære for både ferske og erfarne førere. Vi startet med en teorikveld på klubbhuset torsdag hvor Tore gikk gjennom tema som deltagerne ønsket å snakke om samt litt om øvelsene vi skulle ha i kjøregården og på banen.
Lørdag var det klart for praktiske øvelser på parkeringen ved Bjerkebanen hvor det ble fokusert på nødbrems og unnamanøver. Etter kurset kjørte vi i samlet flokk til Flisa hvor vi hadde fullbooket Solør hotel, vi hadde en hyggelig kveld med god (om enn sen) mat og et par pils eller fem.

Hørt i baren:
-Hvorfor har dere stengt spritserveringen..?
-Fordi det er lørdag.
Forstå det den som kan...

Søndag var det endelig klart for å komme seg ut på Vålerbanen, noen var så heldige å få starte kl. 08:00 mens de som foretrakk å sove litt lengre startet kl. 13:00. Øvelsene fokuserte på gasskontroll, svingteknikk og sporvalg, og etterhvert som dagen gikk tror jeg de fleste fikk noen aha-opplevelser og ble bedre kjent med sykkelen og hvordan den reagerer på forskjellige typer input. Tempoet gikk også opp etterhvert, og det ble noen antydninger til horn i panna.
Vi hadde et par sykler ute i sandfella ved depotsvingen, det gikk dessverre et speil og litt plastikk der, men så lenge førerne var helt OK etterpå får vi trøste med at slikt kan erstattes.

Jeg vil takke våre instruktører som stiller opp og gjør en fantastisk innsats for oss uten en krone i betaling, det betyr veldig mye! Takk også til Terje som tar på seg å være primus motor for kjørekurset vårt, det ligger veldig mye arbeid bak dette og det er kjempebra at du orker å ta jobben år etter år. Forhåpentligvis blir neste års kurs også like bra, selv om det skal mye til for å toppe dette!

El Presidentes bilder fra kjørekurset på Vålerbanen. Bildene jeg tok med analogt kamera ligger også ute, se formiddagsgruppen og ettermiddagsgruppen. Papirkopiene henger på klubbhuset og kan hentes der.
Audun tok også masse bilder, de ligger her. May Liss tok et lass med bilder som ligger her.

Norgestreffet på Hamresanden ved Kristiansand, 27-31. mai 2004

Ikke mindre enn tre sykler fra NAF MC Oslo dro til Norgestreffet i år, vi koste oss på veldig fine og svingete veier frem og tilbake. Lørdag tok vi en tur til Arendal og spiste reker på brygga i godværet.
Se bilder fra Norgestreffet 2004 her.

Oksehalesuppetur 25. mai 2004

Dette arrangementet er det Ole Winterstad, NAF MC Oslos første formann som står bak, i år var det 21 sykler i følget. Vi kjørte til en veldig fin strand ved Hurdalssjøen og koste oss med oksehalesupper i mange varianter og noen lett svidde pølser på grillen, omtrent som å være tilbake i speider''n igjen.
Se bilder fra Oksehalesuppeturen her.

Oslo Open 23. mai 2004

Mange fine sykler samlet på ett sted, godt vær og bra med folk, til og med MC-kortesjen gjennom byen og ut til Tyrigrava gikk greit og smertefritt.
Se bilder fra Oslo Open ''04 her.

Østfold rundt 20. mai 2004

Denne turen var det Øyvind Holta som hadde lagt opp, og 11 sykler dro fra klubbhuset i fint MC-vær litt over 11 denne Himmelsprettdagen. Vi stoppet på Basmo fort før vi lunchet på Oasen MC-café i Ørje. Videre gikk ferden til Strømsfos og Brekke sluser før vi stoppet for pølser og brus hos foreldrene til Øyvind, veldig hyggelige folk som ikke var redde for å åpne hjemmet sitt for en gjeng skumle bikere. Til slutt fikk vi en guidet omvisning på Høytorp fort, et sted som er som hentet ut fra en WWII-film.
Se bilder fra Østfolds-turen her.

Eidsfoss 16. mai 2004

Som vanlig når NAF MC Oslo kjører tur var værgudene på vår side denne dagen også, noe sol og rundt 18-20 varmegrader er perfekt turvær. Vi kjørte over Hurumlandet fra Sætre til Verket og tok ferga over til Svelvik hvor Grethe og Chris samt et par fnisende fjortiser stod og ventet på oss. Det ble lett inspirert kjøring over Hanekleiva før vi ankom Eidsfoss og kunne slappe av med kaffe og vafler og annet snask der.
Se bilder fra Eidsfos-turen her.

Jubileumsfesten 8. mai 2004

Værgudene var veldig medgjørlige denne dagen og slo til med knallvær og godt over 20 grader til langt utpå kvelden. Det ble en livlig aften for de ca. 25 som møtte opp.
Se bilder fra NAF MC Oslos 15 årsfeiring her.

Kråkeracet 1. mai 2004

Vi var 14 sykler som kjørte sammen i godværet, ikke en sky å se på himmelen. Vi stakk av med åtte premier denne gangen, ikke verst!
Se bilder fra Kråkeracet '04 her.

GN Resound

var på besøk hos oss den 22. april 2004, og mange benyttet sjansen til å få tatt avstøpning av ørene sine for å få laget spesialtilpassede øreplugger.
Se bilder fra GN Resounds besøk her.

Førstehjelpskurset 15. april 2004

ble holdt av Linda og var veldig lærerikt, noen bilder ligger her.

Harryturen 2004

til Charlottenberg skjærtorsdag satte ny deltagerrekord, ikke mindre enn 21 sykler var med i følget. Det bestilte knallværet slo til, og vi fikk en fin tur.
Se bilder fra Harrytur til Charlottenberg her.

NAF MC-seminaret 13-15. februar 2004

Noen bilder fra seminaret og Messefesten ligger her.

Januarbordet 24. januar 2004

ble en kjempesuksess, bildene ligger her.

Kjørekurset 2003

var også en suksess, noen bilder ligger her og noen ligger på May Liss'' hjemmesider.