NAF MC Oslo er en av Norges største MC-klubber med over 2000 medlemmer. Våre medlemmer får tilbud om gratis veihjelp, et flott klubbhus med god plass til sosiale aktiviteter, et velutstyrt verksted, vinterlagring, årlige sikkerhets-/oppfriskningskurs, rabatter hos MC-forhandlere og mye mer. Du er velkommen til å kikke rundt på sidene her eller stikke innom oss en torsdagskveld og se hvordan vi har det.

Blant klubbens aktive medlemmer er det i hovedsak (sport)touringsykler det går i, men vi er åpne for alle typer sykler, og vi har medlemmer i alle aldre av begge kjønn.

NAF MC Oslo ønsker å samle alle motorsykkelinteresserte for samvær og erfaringsutveksling rundt MC, og har nulltoleranse for kriminelle aktiviteter blant våre aktive medlemmer.

Vi holder til i Brynsveien 2-4, midt mellom Helsfyr og Brynseng t-banestasjon.

Vil du bli medlem? Medlemskap i NAF MC Oslo koster 210,- pr. år og forutsetter medlemskap i NAF. Merk at NAF har to forskjellige typer medlemskap, med og uten veihjelp, ønsker du muligheten for veihjelp på motorsykkelen må du altså være NAF-medlem med veihjelp og medlem i en NAF MC-klubb.

Ønsker du å motta informasjons fra klubben om forskjellige aktiviteter som foregår på e-post, er det viktig at du samtykker til å motta informasjon fra NAF ved innmelding.

Bli medlem i NAF MC Oslo.

Bli medlem i NAF.