Ungtur

Ungkomiteen i NAF MC Oslo arrangerer hvert år helgetur med likesinnede i alderen 18 til 33 år. Bli med på årets langtur torsdag 5. til søndag 8. august som går fra Oslo til Rauland, Sirdal og Arendal.


Vi har booket overnatting på vei til Vestlandet og hjem igjen i dobbeltrom. På våre turer holder vi oss unna kjedelige hovedveier, og leter opp massevis av svingete gøyale veier å kjøre. Turene ledes av unge, men erfarne motorsyklister, som vil sørge for at alle kommer trygt frem og kan kose seg i et tempo som passer den enkelte. 

Avreise: Torsdag 5. august kl. 10.00. Oppmøtested kommer på e-post.

På turen legger vi opp til en lang og en kort rute mellom hvert sted, og de korteste rutene er maksimalt rundt 20-25 km.

Oslo – Rauland: 200 km

Rauland – Sirdal: 170 km

Sirdal – Arendal: 205 km

Arendal – Oslo: 250 km

Pris for medlemmer i NAF MC Oslo

1500 kr per person for tre netter. 
Ikke medlem i NAF MC Oslo: 2400 kr per person i tre netter. 

Påmelding:
Påmelding gjøres via skjema nedenfor. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Når din påmelding er registrert vil du få tilsendt betalingsinformasjon for turen, forutsatt at det er ledig plass.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 15 plasser, så her er det førstemann til mølla. Erfaringsmessig blir disse turene fullbooket svært raskt.

Vi tar forbehold om endringer og avlysning i forhold til nasjonale og lokale smitteverntiltak.

NB!
Påmelding er bindende, men ved avmelding i god tid før avreise kan innbetalt beløp kunne tilbakebetales dersom overnattingsstedet er villig til å justere antall rom uten ekstra kostnader for klubben.

Påmeldingsfrist: Innen 1. juli 2021.

Les mer om hvordan vi kjører på fellesturer her.

– Ungdoms- og rekrutteringskomiteen –

Velkommen!

Påmelding UNG-tur
Påmelding ungtur
Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 15 plasser, så her er det førstemann til mølla.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.
Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.