Ungtur

Ungkomiteen i NAF MC Oslo arrangerer hvert år helgetur med likesinnede. Primært for deg i alderen 18 til 33 år. Bli med på langtur torsdag 3. til søndag 6. august 2023.

I år tar vi turen til Morgedal Hotell i Telemark. Her skal vi ha base i tre netters og kjøre HUB-riding ruter herfra fredag og lørdag.

På tur holder vi oss unna kjedelige hovedveier og leter opp svingete gøyale veier til våre mål. Turen ledes av unge, men erfarne motorsyklister som vil sørge for at alle kommer trygt frem, og kan kose seg i et tempo som passer den enkelte. Vi kjører normalt i to eller tre grupper ut i fra antall deltakere, erfaring og ønske om kjørelengde.

Pris for medlemmer i NAF MC Oslo: Kr. 2.000 (inkludert mat).

Turen er primært forbehold medlemmer, men hvis vi har ledig plass vil vi åpne for andre også. Passasjerer og andre deltagere som ikke er medlemmer i NAF MC Oslo må betale et tillegg i prisen på 1300 kr per person for tre netter. (Dette gjelder også medlemmer av andre NAF MC-klubber).

Praktisk informasjon

Avreise torsdag 3. august fra Circle K Kjellstad, avreise kl. 10.00 – Møt opp i god tid, senest 15 minutter før; så rekker du å fylle tanken og få informasjon om turen før vi kjører.

Dagsetappene er på det korteste ca. 200-250 km. Dersom du vil kjøre lengre turer, har vi alternative ruter og deler oss opp etter ønsker.

Vi skal overnatte på  Morgedal Hotell. Vi overnatter i dobbeltrom og overnattingen inkluderer frokost alle dager og tre-retters middag torsdag, fredag og lørdag. I tillegg er det fri adgang til svømmebasseng, boblebad, badstue og trimrom. Vi planlegger å være tilbake i Oslo søndag 6. august, ca. kl. 18.00. 

Husk å ta med:

  • Et par skift
  • Sko til kvelden
  • Regntøy – ekstra hansker
  • Varme klær
  • Toalettsaker
  • Badetøy

Påmelding:
Påmelding gjøres via skjema nedenfor. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Når din påmelding er registrert vil du få tilsendt betalingsinformasjon for turen, forutsatt at det er ledig plass.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 20 plasser, så her er det førstemann til mølla. Erfaringsmessig blir disse turene fullbooket svært raskt.

NB!
Påmelding er bindende, men ved avmelding i god tid før avreise kan innbetalt beløp kunne tilbakebetales dersom overnattingsstedet er villig til å justere antall rom uten ekstra kostnader for klubben.

Påmelding åpner: 26. februar 2023.
Påmeldingsfrist: Innen 1. juli 2023.

Les mer om hvordan vi kjører på fellesturer her.

Velkommen!

– Ungdoms- og rekrutteringskomiteen –

Påmelding UNG-tur
Påmelding ungtur
Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 20 plasser, så her er det førstemann til mølla.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.
Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.