Bli medlem

NAF MC Oslo er en av Norges største MC-klubber med over 2000 medlemmer

Våre medlemmer får tilbud om gratis veihjelp, et flott klubbhus med god plass til sosiale aktiviteter, et velutstyrt verksted, vinterlagring, årlige sikkerhets-/oppfriskningskurs, rabatter hos MC-forhandlere og mye mer. Du er velkommen til å kikke rundt på sidene her eller stikke innom oss en torsdagskveld og se hvordan vi har det.

Blant klubbens aktive medlemmer er det i hovedsak (sport)touringsykler det går i, men vi er åpne for alle typer sykler, og vi har medlemmer i alle aldre av begge kjønn.

NAF MC Oslo ønsker å samle alle motorsykkelinteresserte for samvær og erfaringsutveksling rundt MC, og har nulltoleranse for kriminelle aktiviteter blant våre aktive medlemmer.

Vi holder til i Brynsveien 2-4, midt mellom Helsfyr og Brynseng t-banestasjon.

Vil du bli medlem? Medlemskap i NAF MC Oslo koster 210,- pr. år og forutsetter medlemskap i NAF. Merk at NAF har to forskjellige typer medlemskap, med og uten veihjelp, ønsker du muligheten for veihjelp på motorsykkelen må du altså være NAF-medlem med veihjelp og medlem i en NAF MC-klubb.

Ønsker du å motta informasjons fra klubben om forskjellige aktiviteter som foregår på e-post, er det viktig at du samtykker til å motta informasjon fra NAF ved innmelding.

Bli medlem i NAF.

Medlemsfordeler

Som medlem i NAF og NAF MC Oslo har du mange fordeler du ikke får andre steder:

  • Gratis veihjelp i Norge og Europa, uansett om du kjører egen MC eller andres, og henting på hjemmeadresse i tilfelle punktering etc. Merk at du må være fullt medlem i NAF og NAF MC for å få gratis veihjelp på MC.
  • Rabatterte priser på våre kurs og arrangement samt vinterlagring
  • Fast rabatt på drivstoff
  • Rabatter hos enkelte MC-butikker og -verksted, se liste under
  • Se den fulle lista over NAFs medlemsfordeler her
  • Se også medlemsfordeler fra NAF Oslo og Omegn

Med alle disse fordelene er det enkelt å spare inn medlemskontingenten og attpåtil ha veihjelp og tilgang på et godt og aktivt MC-miljø. Du kan melde deg inn via våre websider her (og også registrere deg for å få e-post fra oss) eller direkte hos NAF.

—–

NAF MC Oslo har inngått avtale med Hantek Audio As om formstøpte hørselvern til betalende medlemmer av NAF MC. Prisen inkluderer avstøpning av ørene når dette foretas hos Hantek. Medlemmer av NAF MC vil bli gitt faste tilbudspriser ved fremvisning av gyldig medlemskort på følgende produkter. Priser pr. oktober 2015:

  • ACS PRO Hearing Protection, kr. 1440,- inkl. mva.
  • ACS PRO-26 Communicator, kr. 3056,- inkl. mva.
  • ACS DriverComs, kr. 3056,- inkl. mva.
  • Total Block Protection, kr. 790,- inkl. mva.

For de som er bosatt andre steder i landet og av praktiske årsaker ikke kan utføre avtrykk hos Leverandøren, har Leverandøren en oversikt over hørselssentraler og partnere som tar avtrykk. Avtrykk må da betales av bestiller.

Eventuelle valg av tilbehør som rensesett, farge på propper, inngravering, snor etc. vil komme i tillegg til medlemsprisene nevnt ovenfor.

www.hantek.no, Nylænde 5, 1154 OSLO, tlf. 23 16 79 90.

—–

BullfighterEnsjø gir 20% på veiledende priser på alle Bullfighter-produkter leverandøren til enhver tid har for salg i sin forretning eller annonserer på Internett. Rabatten gjelder for betalende medlemmer i NAF MC.

Ved kjøp i nettbutikken gjelder rabatten på varer til ordinær pris, ikke kampanjer eller tilbud. Koden medlemmer av NAF MC benytter ved kjøp på nett er: nafmcoslo2015

—–

Sønnak i Brobekkveien 101 i Oslo gir deg god pris på MC-batteri hvis du nevner at du er medlem i NAF MC Oslo.

—–

Dekk Team AS Alnabru gir gode priser på MC dekk. Se lokalavdelingen sine sider for hvordan man går frem for å få rabbatten.

—–

Sjekk også lokalavdelingen vår NAF Oslo og Omegn sine rabattavtaler.