Om NAF MC Oslo

Klubben

NAF MC Oslo ble etablert 22. mai 1989, og er en MC-klubb underlagt Norges Automobil-Forbund, NAF. Vi har i overkant av 2000 medlemmer, og gir våre medlemmer tilbud om veihjelp på MC, fellesturer, oppfriskningskurs hver vår, rabattavtaler og masse andre aktiviteter med og uten MC. Vi er åpne for alle som liker MC, uavhengig av merke.

Klubbhuset

NAF MC Oslo har sitt klubblokale i Brynsveien 2-4 (midt mellom Helsfyr og Brynseng t-banestasjon). Her har vi faste klubbkvelder hver torsdag fra kl. 19:00 og utover kvelden. I tillegg til den sosiale sonen har vi et «verksted hjørne» med dekkomleggingsutstyr og en løftebenk.  «Verksted hjørnet» kan benyttes av medlemmer i løpet av sommersesongen eller når MC settes inn eller tas ut i klubbens vanlige åpningstid dvs. torsdager mellom kl. 19:00 og ca. 21:00. Når vinterlagringslokalet er fylt opp vil det ikke være mulighet for medlemmer å benytte «verksted hjørnet».

I sesongen legger vi opp til diverse turer og kurs, og i vinterhalvåret pleier vi å legge opp til gode temakvelder på en klubbdag. Her er det bare å komme innom hvis du har lyst til å hilse på. Vi spanderer kaffen!

Veibeskrivelse

Kommer du fra Helsfyr svinger du av til høyre ved Circle K i Østensjøveien på Brynseng og ned mot T-banelinja. Kommer du fra motsatt side (Bryn senter) svinger du til venstre ved Circle K. Vis kart

Dokumenter

Vedtekter for NAF MC Oslo (pdf, last ned Adobe Reader her). Vedtektene ble sist behandlet og vedtatt på årsmøtet 2017.

Referat fra årsmøtet 2022.