Kurs

NAF MC Oslo tilbyr for tiden to type kurs. Kursene passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist. Oppfriskningskurset foregår på lukket område mens Sikker på MC foregår i trafikken.

Oppfriskningskurs

Kursene passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og/eller ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist. Formålet med kursene er å øke kjøregleden gjennom bedre

Les mer »

Sikker på MC

NAF MC har utviklet et kurs som nå tilbys gjennom flere av NAF MC klubbene og hos oss i NAF MC Oslo. Kurset har fått navnet Sikker på MC. Se

Les mer »

Noen tilbakemeldinger fra tidligere kurs

«Knallbra. Overraskende mange instruktører med nyttige og positive tilbakemeldinger underveis. Følte meg trygg hele tiden selv om jeg aldri hadde kjørt baneøvelser tidligere. Progresjonstempoet var ideelt for meg.»

«Jeg er fersk som MC fører og deltok på mitt første oppfriskningskurs i fjor. Det var en meget god a-ha opplevelse som gjorde meg betydelig tryggere og sikrere i trafikken, og som ikke minst økte gleden ved å kjøre MC enda mer. Årets kurs toppet dette, og jeg hadde et kjempe utbytte av kurset. Mest sannsynligvis fordi jeg har kjørt mye siden i fjor og lettere kunne relatere øvelsene til mine behov, da særlig hvor jeg er usikker.
Jeg fikk utfordret meg selv under meget god og kyndig veiledning i fra et «mannskap» det oste velvilje og et sterkt ønske om å gjøre oss til bedre MC førere av. Fantastisk morro og STOR TAKK!»

«Veldig bra kurs med gode, konstruktive, tilbakemeldinger hele tiden! De best anvendte kronene på lenge.»