Kurs

NAF MC Oslo tilbyr to typer kurs. Kursene passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist. Oppfriskningskurset foregår på lukket område, mens Sikker på MC foregår i trafikken.

Sikker på MC

NAF MC har utviklet et kurs som nå tilbys gjennom flere av NAF MC klubbene og hos oss i NAF MC Oslo. Kurset har fått navnet Sikker på MC. Reklamefilmen for kurset fra NAF MC finner du på YouTube. Et kurs utviklet av motorsyklister, for motorsyklister. Vi vet at erfarne har noe som uerfarne burde få vite så tidlig som mulig. Vi vet at skolerte veiledere har noe som erfarne burde reflektere mer rundt. Det er en kjensgjerning at vi er utsatt for risiko i trafikken. Denne risikoen kan du redusere betydelig gjennom enkle…

Les mer

Oppfriskningskurs lørdag 11. mai

Oppfriskningskurs NAF MC Oslo har arrangert oppfriskningskurs for MC hvert år siden klubben ble stiftet i 1989. Vi har holdt egne instruktørkurs for å opprettholde kvaliteten på instruktørene og videreutvikle kurset. Vi har hatt årlige evalueringer av kursene, og har fått mange tilbakemeldinger på at våre deltakere har vært meget fornøyde og har hatt stort utbytte av kursene. I år arrangerer vi oppfriskningskurs lørdag 11. mai på Eggemoen ved Hønefoss. Det vil bli litt teori, litt ferdighetstrening med ulike øvelser og litt kjøretrening på gokartbane. Vi holder tre samlinger á ca. 3 timer på…

Les mer

Noen tilbakemeldinger fra tidligere kurs

«Knallbra. Overraskende mange instruktører med nyttige og positive tilbakemeldinger underveis. Følte meg trygg hele tiden selv om jeg aldri hadde kjørt baneøvelser tidligere. Progresjonstempoet var ideelt for meg.»

«Jeg er fersk som MC fører og deltok på mitt første oppfriskningskurs i fjor. Det var en meget god a-ha opplevelse som gjorde meg betydelig tryggere og sikrere i trafikken, og som ikke minst økte gleden ved å kjøre MC enda mer. Årets kurs toppet dette, og jeg hadde et kjempe utbytte av kurset. Mest sannsynligvis fordi jeg har kjørt mye siden i fjor og lettere kunne relatere øvelsene til mine behov, da særlig hvor jeg er usikker.
Jeg fikk utfordret meg selv under meget god og kyndig veiledning i fra et «mannskap» det oste velvilje og et sterkt ønske om å gjøre oss til bedre MC førere av. Fantastisk morro og STOR TAKK!»

«Veldig bra kurs med gode, konstruktive, tilbakemeldinger hele tiden! De best anvendte kronene på lenge.»