NAF MC Oslo Ung

Er du ung motorsyklist i Oslo?

Vi arrangerer aktiviteter og tilbyr blant annet egne klubbkvelder, turer og subsidierte kurs i regi av klubben for deg mellom 16 og 33 år!

Vi har et hyggelig klubblokale med mekkemuligheter og vinterlagring på verkstedet vårt. På klubbkvelder i sommerhalvåret er det mulig å skru på motorsykkelen sin mellom 19.00 og 21.30.

Har du lyst til å bli kjent med motorsyklister på din alder? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss på Facebook eller send oss en melding under kontakt.

Bli med på aktiviteter for unge

Bli kjent kvelder

Når koronasituasjonen tillater det vil vi invitere til  «bli kjent kveld»  på klubbhuset i Brynsveien 2-4. På en «bli kjent kveld» spiser vi litt mat, blir kjent med hverandre og starter gjerne dagen med å kjøre en liten tur sammen før vi samles på Bryn.

Dagsturer 2022

Lørdag 30. april. For mer info se aktivitetskalenderen.

Lørdag 11. juni. For mer info se aktivitetskalenderen.

Lørdag 20. august. For mer info se aktivitetskalenderen.

Helgetur (torsdag-søndag) i august

Vi planlegger egen oval helgetur for deg mellom 18 og 33 år hvert år.

For mer informasjon og påmelding se tursiden.

Andre tilbud for deg som er ung

Sikker på MC kurs

Litt teori, litt i kjøregård, men mest på veien. Formålet med kurset er å gjøre deltakeren bedre til å ta gode kjørestrategiske valg, og gi kjøretekniske tips som bidrar til at deltakeren lettere kan utføre de strategiske valgene på en mer nøyaktig måte.

Vi tilbyr gratis plass for deg mellom 16 og 33 år på kurset sikker på MC. Les mer om sikker på MC her.

Oppfriskningskurs

Kurset passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og/eller ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist. Formålet med kurset er å øke kjøregleden gjennom bedre kjøreteknikk og større trygghet på motorsykkelen. 

Som medlem under 24 år får du en ekstra hyggelig pris på oppfriskningskurset med NAF MC Oslo. Les mer om oppfriskningskurs.

Følg med på aktivitetslista for flere aktiviteter rettet mot oss unge i klubben. Alle aktiviteter blir også lagt ut på Facebook.

Promotering av de unge og NAF MC Oslo

Motorsykkelens uke 2021

Hør podcast med NAF MC og NMCU fra MC24: Motorsykkelens uke Episode 1 by Rolf Marthinsen (soundcloud.com)

Hør podcast med leder i klubben, May Liss Urang, fra Motorsykkelpodden: #15 Naf MC Oslo – Motorsykkelpodden | Podkast på Spotify

Les intervju med Jennie K. Urang  fra Reitwagen.no i fjor: Stadig flere unge kjører MC: Rekruttering og ungdom – Reitwagen

Motorsykkelensuke 2022

Her finner du podcasten fra Bikelife Norge: Motorsykkelens uke – Naf MC ung – Bikelife Norge – Podkast | Podkast på Spotify

Les artikkel skrevet av leder i klubben, May Liss Urang på Reitwagen.no: NAF MC Oslo satser på de unge – Reitwagen

Les artikkel skrevet av Jennie K. Urang i Ungdoms- og rekrutteringskomiteen på Reitwagen.no: Første ferietur på egen MC – Reitwagen