Hvem vi er:

NAF MC Oslo

Klubben ble etablert 22. mai 1989, og er en MC-klubb underlagt Norges Automobil-Forbund, NAF. Vi har i overkant av 2000 medlemmer, og gir våre medlemmer tilbud om veihjelp på MC, fellesturer, oppfriskningskurs hver vår, rabattavtaler og masse andre aktiviteter med og uten MC. 

Leder er May Liss Urang

Mer om oss 

Nettadressen er: https://nafmcoslo.no

Hvilke persondata som samles inn

Informasjon du fyller inn i våre kontaktskjema blir ikke delt med andre, og kun lagret for videre kommunikasjon ang aktiviteter og medlemskap. Denne informasjonen slettes om vi ikke lenger har et samarbeid.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) fra Google Analytics. Dette for å analysere besøk på nettsidene slik at de kontinuerlig kan oppdateres og forbedres etter brukernes behov.

Mer om informasjonskapsler og hvordan du eventuelt fjerner disse, kan du lese om på hos Google.

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi utleverer eller overførte ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag eller pålegg for slik utlevering.

NAF MC Oslo bruker videre databehandlere til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandler per i dag:

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.v

Innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. video). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet
Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet (som f. eks YouTube).