Januarbord

1. desember 2021
NAF MC Oslo ønsker deg velkommen til vårt tradisjonsrike Januarbord lørdag 22. januar 2022 kl. 18:00. Det blir god mat og drikke, musikk, dans og party til ut i de små timer.

Vår residente chef Elin sørger for nydelig mat til oss. Stedet er klubbhuset vårt i Brynsveien 2-4.

For medlem i NAF MC Oslo er pris på Januarbordet satt til kr. 150,-. For ikke-medlem av NAF MC Oslo er prisen satt til kr. 400,-. Prisen inkludere en meget god middag inkl. dessert samt 2 enheter med drikke.

Januarbordet er populært, så her blir det førstemann/kvinne til mølla som gjelder da vi har begrenset med plass.

Når din påmelding er registrert vil du få tilsendt en mail med kontonummer for innbetaling. Din plass er ikke sikret før du har betalt, og den betalingen bør du gjøre umiddelbart da det garantert vil være folk på venteliste til dette arrangementet.

Påmelding gjøres på skjema nedenfor. Vi har for tiden venteliste da januarbordet er fullbooket. Det må sendes inn et skjema pr. person!

Obs! Januarbordet er fullbooket og foreløpig flyttet til 12. mars. Ønsker du å stå på venteliste kan du fylle ut påmeldingsskjema nedenfor. Du blir kontaktet hvis vi får ledig plass.

Påmelding til januarbord 2022
Påmelding Januarbord 27.01.2024
Vi har kun 34 plasser tilgjengelig til Januarbordet 2024. Du vil motta mail med kontoinformasjon forutsatt at vi har ledig plass. Din påmelding er ikke bekreftet før vi har din innbetaling på konto. For medlem i NAF MC Oslo er pris på Januarbordet satt til kr. 150,-. For ikke-medlem av NAF MC Oslo er prisen satt til kr. 400,-. Prisen inkludere en meget god middag inkl. dessert samt 2 enheter med drikke.

NB! Det må fylles ut et skjema pr. person som skal delta.

Medlem i NAF MC Oslo
Det serveres to enheter drikke til maten, hva ønsker du?
(Drikke utover dette må medbringes!)
Jeg ønsker å stå på venteliste om det er fullbooket.

Nyheter