Jubileumstur til Dolomittene 2024

1. oktober 2023
I 2024 fyller NAF MC Oslo 35 år, og vi feirer jubileum. I hvert jubileumsår reiser vi på en lengre tur utenlands. Denne gangen planlegger vi Jubileumstur til Dolomittene i Italia. Dette området er kjent for flott natur og fantastiske motorsykkelveier. Reisen starter lørdag 15. juni og avsluttes tirsdag 25. juni 2024. Det blir altså 10 overnattinger og 11 fantastiske dager med motorsykkelkjøring.

Kjøreplanen blir omtrent som følger:

Dag 1: München – Chiemsee – Zell am See, ca. 200 km, kjøretid ca. 3 timer

Dag 2: Zell am See – Grossglockner – Plöckenpass – Sella Ciampigotto – Cortina d’Ampezzo, ca. 250 km, kjøretid ca. 5 timer.

Dag 3: Dagstur fra Cortina d’Ampezzo med bl.a. Frea, Pordoi og Falzarego, ca. 115 km, kjøretid ca. 3 timer.

Dag 4: Dagstur fra Cortina d’Ampezzo med bl.a. Giau, Fedaia, Sella, Varparola og Falzarego, ca. 130 km, kjøretid ca. 3 timer og 30 minutter.

Dag 5: Cortina d’Ampezzo – Pordoi – Canazei – Trento, ca. 190 km, kjøretid ca. 4 timer.

Dag 6: Dagstur fra Trento med bl.a. Castel Toblino og Santa Barbara, ca. 110 km, kjøretid ca. 2 timer og 40 minutter

Dag 7: Trento – Passo Tonale, Passo del Gavia, Santa Caterina – Bormio, ca. 140 km, kjøretid ca. 3 timer.

Dag 8: Dagstur fra Bormio med bl.a. Umbrail, Schluderns og Stelvio, ca. 110 km, kjøretid ca. 2 timer og 45 minutter.

Dag 9: Dagstur fra Bormio med bl.a. Livigno og Tirano, Ca. 120 km, kjøretid ca. 2 timer og 30 minutter.

Dag 10: Bormio – Stelvio – Timmelsjoch – Sölden, ca. 170 km, kjøretid ca. 4 timer.

Dag 11: Sölden – München, ca. 230 km, kjøretid ca. 3 timer og 30 minutter.

Kjørerutene vil til en viss grad kunne tilpasses deltakernes ønsker og behov. Flere av overnattingene blir på samme hotell, slik at det er mulig å kjøre egne ruter eller ta en pausedag for de som ønsker. Vi tar forbehold om endringer i kjøreplanen etter detaljplanlegging.

Vi vil dele oss inn i flere kjøregrupper etter erfaring og interesser. Fyll ut påmeldingsskjemaet så godt det lar seg gjøre, slik at vi har et best mulig grunnlag for å plassere deg i riktig gruppe!

MC-transport

Motorsyklene vil bli transportert på lastebil med Mortens MC-transport fra Oslo til og fra München. Vi laster opp syklene noen dager før turen starter ved klubblokalene våre på Bryn og henter de samme sted noen dager etter at vi kommer hjem.

Avlasting og opplasting av motorsyklene i München er 5 minutter unna flyplassen i taxi. 

Flyreise

Den enkelte bestiller og betaler selv flyreise eller annen reisemåte til og fra München. Alle må være klare til å starte fra avlastingsstedet i München kl. 1500 lørdag 15. juni. Motorsyklene må være klare for opplasting fra samme sted senest kl. 1400 tirsdag 25. juni. 

Forsikringer

Alle som skal delta på turen må ha reiseforsikring. Alle motorsyklene må ha full kaskoforsikring. Det forutsettes fullt MC-medlemskap i NAF med berging av kjøretøy. 

Priser (estimat)

Plass i dobbeltrom pr. person med MC-transport: kr. 14 000,-

Enkeltrom med MC-transport: kr. 18 000,-

Plass i dobbeltrom pr. person uten MC-transport: kr. 10 000,-

Enkeltrom uten MC-transport: kr. 14 000,-

Prisene ovenfor er omtrentlige, og kan bli endret som følge av valutasvingninger og evt. bytte av hoteller. Eksakte priser vil bli meddelt etter Nyttår 2024. I tillegg må man regne inn kostnader for flybillett, mat, bensin m.m..

Påmelding

Turen er primært for medlemmer i NAF MC Oslo, evt. med passasjerer. Om det skulle bli ledige plasser, vil vi vurdere å åpne for andre deltakere. Det kreves bergingstjeneste for motorsykkel i Europa for alle motorsykler som skal være med på turen.

Turen byr på til dels krevende kjøring og egner seg best for MC-førere med noe erfaring. Påmelding gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nedenfor. De som ikke får plass på turen kan sette seg på venteliste. De som får plass på turen må betale inn depositum på kr. 3000,- snarest mulig og innen 10 dager for å sikre plassen. Resten må innbetales innen 1. mars 2024. Påmeldingen er bindende!

NB! Turen er nå fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste i tilfelle avbestillinger.

Påmelding jubileumstur til Dolomittene 2024
Påmelding jubileumstur Alpene 2024

Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på jubileumsturen til Dolomittene 2024. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen.

For jubileumsturen må depositum på kr. 3000,-betales snarest og senest innen 10 dager. Resterende beløp forfaller innen 1. mars 2024.

På jubileumsturen har vi tilgjengelig 30 plasser. Plassene fylles raskt opp om du ønsker å bli med!

All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.

Skal du kjøre egen MC eller være passasjer?
Medlem i NAF MC Oslo
Skal du ha med passasjer?
Ønsker transport av MC med felles bil fra MC Transport AS
Oppgi kjønn
Ønsket romtype
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.
Jeg tillater at bilder tatt under turen kan deles på klubbens hjemmeside, Facebook og Instagram konto.
Jeg ønsker å stå på venteliste om turen er fullbooket!

Nyheter