Pinsetur

Vår tradisjonsrike Pinsetur går denne gang til Kirkenær, Alvdal og Årdalstangen fra fredag 3. til mandag 6. juni 2022. Vi vil oppleve det beste Sør-Norge har å by på av MC-veier, fra østlandske skoger til snødekte fjell og vestlandske fjorder.

Nb! Turen er nå fullbooket!

Avreise: Fredag 3. juni kl. 10.00. Det informeres om oppmøtested til de som får plass på turen.

Dag 1:
Oslo – Fetsund – Enebakkneset – Hemnes – Rømskog – Skotterud – Finnskogen – Kirkenær, ca. 28 mil.

Dag 2:
Kirkenær – Gravberget – Strandbygda – Åkrestrømmen – Sømådalen – Tolga – Alvdal, ca. 40 mil.

Dag 3:
Alvdal – Folldal – Venabygdsfjellet – Frya – Sjoadalen – Randsverk – Lom – Sognefjellet – Tindeveien – Øvre Årdal – Årdalstangen, ca. 38 mil.

Dag 4:
Årdalstangen – Øvre Årdal -Tyin – Fagernes – Dokka – Brandbu – Sløvika – Roa – Nittedal – Oslo, ca. 34 mil.

Overnattinger:

3. juni: Skaslien Gjestgiveri

4. juni: Gaiasenteret, Alvdal

5. juni: Klingenberg Hotel

Priser for medlemmer i NAF MC Oslo:
Overnatting i dobbeltrom, inkludert frokost: 1600 kr per person for tre netter. Fullbooket.

Overnatting i enkeltrom, inkludert frokost: 2400 per person for tre netter. Fullbooket.

Passasjerer og andre deltagere som ikke er medlemmer i NAF MC Oslo må betale et tillegg i prisen på 900 kr per person for tre netter. (Dette gjelder også medlemmer av andre NAF MC-klubber).

Påmelding: Påmelding til venteliste gjøres via skjema nedenfor. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Når din påmelding er registrert, vil du få tilbakemelding om at du står på venteliste. Når du evt. får tildelt plass, får du tilsendt betalingsinformasjon.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser.

Vi tar forbehold om endringer og avlysning i forhold til nasjonale og lokale smitteverntiltak eller andre forhold.

NB!
Påmelding er bindende, men ved avmelding i god tid før avreise kan innbetalt beløp kunne tilbakebetales dersom hotellene er villig til justere antall rom uten ekstra kostnader for klubben.

Påmeldingsfrist: 1. mars 2022.

Les mer om hvordan vi kjører på fellesturer her.

– Turkomiteen –

Velkommen!

Påmelding pinsetur
Påmelding Pinsetur
Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser, så her er det førstemann til mølla.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.
Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Ønsket romtype
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.
Jeg ønsker å stå på venteliste om turen er fullbooket!