Pinsetur

Vår tradisjonsrike Pinsetur går i 2024 til Morgedal fra fredag 17. til mandag 20. mai. Også denne gang blir vi liggende på samme hotell i 3 dager, etter «HUB-riding»-prinsippet. Morgedal er kanskje mest kjent som «Skisportens vugge», men ligger også gunstig til for noen av Norges beste veier for motorsykkelkjøring.

OBS! Turen er stengt for påmelding, men om du ønsker å stå på venteliste kan du fylle ut og sende inn skjemaet nedenfor!

Avreise blir på selveste nasjonaldagen, fredag 17. mai. Informasjon om oppmøtested og tid blir meddelt de som får plass på turen. Det vil også være mulig å komme etter senere for de som blir opptatt med 17.-mai feiring tidlig på dagen.

Rutene blir som følger

Dag 1:
Oslo - Morgedal, ca. 14 - 19 mil avhengig av rute.

Dag 2:
Dagstur i Telemark for de som ønsker, ca. 19 mil, avhengig av rute.

Dag 3:
Dagstur i Telemark for de som ønsker, ca. 25 - 27 mil, avhengig av rute.

Dag 4:
Morgedal - Oslo, ca. 23 mil, avhengig av rute.

Kjørelengder

Det er mange fine motorsykkelveier i området. Vi har GPX-filer med ruteforslag tilgjengelig, men det er stor frihet til å velge andre ruter. Kjørerutene vil tilpasses deltakernes ferdigheter og ønsker. Dette blir dere enige om i hver kjøregruppe. På Dag 2 og 3 kan den enkelte velge å kjøre egne ruter, eller stå over og ta en hviledag i stedet. Avhengig av vær- og føreforhold kan det også tenkes at vi bytter om på rutene mellom Dag 2 og 3.

Overnattinger

Alle overnattinger blir på Morgedal hotell.

Priser

Plass i dobbeltrom med halvpensjon: kr. 3000,- Fullbooket

Enkeltrom med halvpensjon: kr. 4500.- Fullbooket

Turen er primært for medlemmer av NAF MC Oslo, men vi åpner også for andre deltagere om det skulle bli ledige plasser. Passasjerer og andre deltagere som ikke er medlemmer i NAF MC Oslo må betale et tillegg i prisen på kr. 900,- pr. person for 3 netter. (Dette gjelder også medlemmer av andre NAF MC klubber).

OBS! Turen er fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Mat og drikke

Frokost og middag hver dag på hotellet er inkludert i prisen. Evt. drikke betales av den enkelte, enten fortløpende eller ved utsjekk fra hotellet.

Påmelding åpner: 1. mars 2024

Påmeldingsfrist innen: 15. mars 2024

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

Velkommen!

– Turkomiteen –

,

Påmelding pinsetur

Påmelding Pinsetur

Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på pinseturen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen dersom vi har ledig plass. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.

Skal du kjøre egen MC eller være passasjer?

Hvis medlem i klubben oppgi medlemsnummer under feltet "Andre kommentarer/ønsker" slik at du får medlemspris ved påmelding.

Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Ønsket romtype
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.
Jeg ønsker å stå på venteliste om turen er fullbooket!