Sesongen er i gang

19. april 2022
Sesongen er i gang og vi startet som normalt opp på skjærtorsdag med første fellestur til Charlottenberg. Her var det 15-16 påmeldte som var med på tur i et forholdsvis kjølig og fuktig vær. Men, til tross for litt dårlig vær, så var det ingenting å si på humøret.

Vi har mange aktiviteter på gang i år, så her er det bare å følge med i aktivitetskalenderen. Vi har bestemt oss for å fortsette slik vi har gjort de siste årene, og det betyr at vi ønsker påmelding til de fleste aktivitetene vi tilbyr.

For deg som deltaker betyr dette at du må fylle ut påmeldingsskjema der du ønsker å delta, eksempelvis påmeldings til planlagte dagsturer, Quizkveld, temakveld på klubben, kurser m.m.  Når du for eksempel har meldt deg på en dagstur, så vil du på tilsendt oppmøtested fra turansvarlig.

Den gjengen som jobber med både turer og kurs samt planlegging av temakvelder bruker mye tid på selve planleggingen i tillegg til gjennomføringen. Da er det greit å vite om noen har lyst til å bli med på det vi planlegger, og det får vi igjennom interesse ved et påmeldingsskjema. Er det ikke mange nok som melder seg på, så vil vi vurdere å kansellere den planlagte aktiviteten.

Så følg med på vår aktivitetskalender, og meld din interesse der du har lyst til å bli med.

Vi ønsker alle medlemmer en god MC sesong!

Nyheter