Event Series Dekkomleggingskurs

Dekkomleggingskurs

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

Vi inviterer til dekkomleggingskurs for medlemmer! NAF MC Oslo har en manuell dekkomleggingsmaskin i vårt klubblokale. Denne maskinen kan medlemmer som har fått opplæring bruke på klubbkvelder (torsdager, 19.00-21.30). På kurset får du en innføring i bruk av maskinen, og du lærer ulike metoder for å skifte dekk og i tillegg hvordan du balanserer hjulene …

Dekkomleggingskurs Les mer »

Temakveld med Peter Ozsvat Carlsson

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

Torsdag 12. oktober kl. 19.00 får vi besøk av Peter Ozsvat Carlsson, også kjent som Peter Calvat. Peter har kjørt Europa rundt på en scooter Han driver Calvat’s Garage: https://www.facebook.com/CalvatsGarage Og han er endel av Drakenhof Company AS, https://drakenhoff.no/ Vi gleder oss til en spennende temakveld, og vi byr selvfølgelig på vafler og kaffe. Velkommen!

PUB tur

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

I tradisjon tro inviterer vi til PUB tur fredag 13. oktober kl. 19.00. Oppmøte på Olsen på Bryn, Østensjøveien 64 0667 Oslo, så ser vi om vi blir der eller tråkker oss videre etter en pils eller to. Ps! Det er lov å møte opp tidligere for en lite matbit om du ønsker det.

Quizkveld på klubben

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

I tradisjon tro inviterer vi igjen til Quizkveld på klubben i Brynsveien 2-4. Vi serverer pizza etter quizen. Velkommen!

Hi – fest

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

I tradisjon tro inviterer vi til Hi-fest hvor vi benytter anledning til å mimre over sesongen som har vært, planlegge neste sesong, treffe mange hyggelige MC venner og kanskje bli kjent med noen nye MC venner. Vi bestiller opp litt pizza, husk å ta med egen drikke! Velkommen!

Temakveld – Hvordan bruke ruteplanleggeren Tourstart

NAF MC Oslo Brynsveien 2-4,Oslo,Norge

Vi får besøk av Jan Harry Svendsen fra NAF MC sentralt. Han kommer for å fortelle oss om samarbeidet med https://tourstart.org/ og hvordan vi bruker denne ruteplanleggeren. Med Tourstart finner du flere tusen tur- og ruteforslag. Det er et fantastisk verktøy når du skal planlegge dine neste eventyr på motorsykkel. Alle NAF MC-medlemmer har fri …

Temakveld – Hvordan bruke ruteplanleggeren Tourstart Les mer »