Vi satser på de unge

18. februar 2022
Under Motorsykkelens uke 2022 har NAF MC Oslo sitt fokus vært på trafikksikkerhet og på de unge i klubben. Og for å få til dette har vi vært særdeles aktiv i enkelte fora.

Jennie Katrine Urang og Fredrik Lindmark fra NAF MC Oslo sin unggjeng har vært på intervju med gutta i Bikelife Norge og laget podcast. NAF MC Oslo har i flere år jobbet med fokus spesielt rettet mot de unge mellom 16 og 33 år for å få litt fart på rekrutteringen. Fredrik Lindmark har vært med fra starten av prosjektet og er i dag leder for Ungdoms- og rekrutteringskomiteen i NAF MC Oslo.

Fredrik forteller at de siste årene har det vært satt av egne midler til de unge i budsjettet som de fritt har kunne bruke på sosiale kvelder, kjørekurs, helgeturer og andre aktiviteter de måtte ønske.

De får lov til å benytte klubbhuset når de ønsker, og på ungkveldene blir det gjerne servert litt mat når de møtes. Jennie som er en av få jenter i gjengen ønsker gjerne flere jenter velkommen.

Nå om dagen jobber Ungdoms- og rekrutteringskomiteen med å planlegge dags- og helgetur for sesongen i tillegg til temakveld med Mia Rusthen og ungkvelder utover året. Så her er det bare å følge med på aktivitetslista.

Her finner du podcasten fra Bikelife Norge: Motorsykkelens uke – Naf MC ung – Bikelife Norge – Podkast | Podkast på Spotify

Reitwagen.no

De unge er også profilert på Reitwagen.no denne uka. Og har fått mye fokus på Facebook siden til klubben og til NAF MC.

Les artikkel skrevet av leder i klubben, May Liss Urang, her: NAF MC Oslo satser på de unge – Reitwagen

Les artikkel skrevet av Jennie K. Urang i Ungdoms- og rekrutteringskomiteen her: Første ferietur på egen MC – Reitwagen

Podcast og intervjuer

Motorsykkelens uke 2022 avsluttes i morgen og det blir med litt reprise fra i fjor.

Hør podcast med NAF MC og NMCU fra MC24: Motorsykkelens uke Episode 1 by Rolf Marthinsen (soundcloud.com)

Hør podcast med leder i klubben, May Liss Urang, fra Motorsykkelpodden: #15 Naf MC Oslo – Motorsykkelpodden | Podkast på Spotify

Les intervju med Jennie K. Urang  fra Reitwagen.no i fjor: Stadig flere unge kjører MC: Rekruttering og ungdom – Reitwagen

Nyheter