Pinsehelgen 1-5. juni skal vi ut på langweekendtur på MC igjen, denne gang til Nordvestlandet og spektakulære Atlanterhavsveien. Vi skal bo ei natt på Berkåk på vei nordover, to netter på Håholmen Havstuer og ei natt i Lom på hjemvei. Håholmen er for noen kjent fra TV, det er et fiskevær som er gjort om til hotell, og er kjent for sin fantastiske beliggenhet og mat.

På lørdag kan man velge om man vil ta båten i land igjen fra Håholmen og kjøre tur i området, eller bli på Håholmen og rusle i fjæra, eller bli med på båttur ut i skjærgården rundt Håholmen og se hva man klarer å få på kroken. Båttur vil koste ekstra, uklart hvor mye, det er avhengig av hvor mange som blir med.

Turen koster 1200,- pr. person for fire netter i dobbeltrom inkl. frokost. Det blir bestilt sengeplass for ca. 30 personer i utgangspunktet, så endrer vi bestillingen etterhvert. Noen få enkeltrom er tilgjengelige for 1200,- ekstra. Er du ikke medlem i NAF MC Oslo eller vil ha med passasjer som ikke er medlem i NAF MC Oslo koster det 175,- ekstra.

Overnattinger:

1. juni: Berkåk Veikro

2. og 3. juni: Håholmen Havstuer

4. juni: Fossheim Hotell, Lom

OBS! Felles avreise fra Shellstasjonen på Skedsmokorset (E6 nordgående) torsdag 1. juni kl. 11sigg, IKKE fra Circle K ved klubbhuset.

Det blir sånn passe lange dagsetapper, og det blir obligatorisk skinnbuksepils, skryting og juging etter hver dagsetappe. Vi deler opp i grupper etter tempo og erfaring slik at alle kan nyte turen på sin måte.

Ettersom Håholmen jo er ei øy blir vi hentet med båt på Geitøya, litt utover Atlanterhavsveien, mens motorsyklene da blir stående igjen på parkeringsplassen på landsiden. I følge Håholmen Havstuer har de aldri opplevd episoder med tyveri eller hærverk på motorsykler som står igjen på land, så dette skal ikke være noe å bekymre seg for, men en god lås er greit å ha.

Påmelding:

Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde deg på. Husk å oppgi navn på de du melder på. Husk også å betale inn for antall personer x 1200,- (2400,- for enkeltrom) til konto 1503.27.57186 (NAF MC Oslo, PB. 135 Økern, 0509 OSLO).

Påmeldingsfrist: 24. mai. Ikke vent med påmeldingen, jo raskere påmeldingene kommer jo enklere er det å skaffe flere hotellrom. Pr. 4. mai er det 22 påmeldte.

Les også denne artikkelen om hvordan vi kjører på fellesturer.

Velkommen!

- Tursjefen -