Augusttur

Vår tradisjonsrike Augusttur går denne gang til Grimstad fra torsdag 17. til søndag 20. august. Også denne gang blir vi liggende på samme hotell i 3 dager, etter «HUB-riding»-prinsippet. Vi vil oppleve svingete veier i Telemark og langs «den bløde kyststribe».

NB! Turen er fullbooket.

Rutene blir som følger:
Dag 1: Oslo – Grimstad, ca. 34 – 37 mil avhengig av rute.
Dag 2: Dagstur i Telemark for de som ønsker, ca. 30 – 40 mil, avhengig av rute.
Dag 3: Dagstur til Mandal og Indre Agder for de som ønsker, ca. 26 – 30 mil, avhengig av rute.
Dag 4: Grimstad – Oslo, ca. 30 – 35 mil, avhengig av rute.

Kjørelengder:
Kjørerutene kan til en viss grad varieres etter deltakernes ferdigheter og ønsker. Dette blir dere enige om i hver kjøregruppe. På Dag 2 og 3 kan den enkelte velge å kjøre egne ruter, eller stå over og ta en hviledag i stedet. Avhengig av vær- og føreforhold kan det også tenkes at vi bytter om på rutene mellom Dag 2 og 3.

Overnattinger:
Alle overnattinger blir på Scandic Grimstad. Vi har egen parkering i kjelleren på hotellet.

Priser for medlemmer i NAF MC Oslo:

  • Overnatting i dobbeltrom, inkl. frokost og parkering: kr. 1900,- for 3 netter.
  • Overnatting i enkeltrom, inkl. frokost og parkering: kr. 3950,- for 3 netter

Turen er primært for medlemmer av NAF MC Oslo, men vi åpner også for andre deltagere om det skulle bli ledige plasser. Passasjerer og andre deltagere som ikke er medlemmer i NAF MC Oslo må betale et tillegg i prisen på kr. 900,- pr. person for 3 netter. (Dette gjelder også medlemmer av andre NAF MC klubber).

Påmelding gjøres via påmeldingsskjemaet nedenfor. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen, altså eget skjema for evt. passasjer. Betalingsinformasjon blir sendt ut forløpende til de som får plass på turen. Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen.

På årets tur har vi tilgjengelig 36 plasser, så her gjelder det å være rask med påmelding!

Vi tar forbehold om endringer og avlysning i forhold til eventuelle nasjonale og lokale smitteverntiltak, eller andre forhold.

Mat og drikke:
Frokost hver dag på hotellet er inkludert i prisen. Vi vil legge opp til felles middag på hotellet for de som ønsker dette. Evt. middag og drikke betales av den enkelte, enten fortløpende eller ved utsjekk fra hotellet.

Har du spørsmål kan du kontakte oss via kontaktskjema.

Påmelding åpner: 1. mars 2023
Påmeldingsfrist: 1. april 2023

Les mer om hvordan vi kjører på fellesturer her.

Velkommen!

– Turkomiteen –

Påmelding augusttur
Påmelding weekendtur august
Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser, så her er det førstemann til mølla.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.
Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Ønsket romtype
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.
Jeg ønsker å stå på venteliste om turen er fullbooket!