Augusttur

Vår tradisjonsrike augusttur går i år til Måløy fra torsdag 19. til søndag 22. august. Vi vil oppleve fjell, fjord og flotte fergeturer på beste Vestland. 

 

Denne turen er fullbooket, men det er mulig å sette seg på venteliste i påmeldingsskjemaet!

Avreise: Esso Ramstadsletta på Høvik 19. august 2021 kl. 10.00.

Dag 1:
YX Gjelleråsen – Roa– Jevnaker – vestsiden av Randsfjorden – Dokka – Fagernes – Valdresflya – Lom, ca. 34 mil.

Dag 2:
Lom – Strynefjell – Geiranger – Eidsdal – ferge til Linge – Liabygda – ferge til Stranda – Hellesylt – Urke – ferge til Sæbø – Volda – ferge til Lauvstad – Åheim – Måløy, ca. 33 mil.

For de som ønsker en ekstra spektakulær fergetur, er det mulig å ta et fjordcruise fra Geiranger til Hellesylt. Dagsetappen blir da ca. 4 mil kortere, men ca. 400 kroner dyrere.

Dag 3:
Måløy – Svelgen – Førde – Viksdalen – Gaularfjell – Dragsvik – ferge til Hella – Sogndalsfjøra – Mannheller – ferge til Fodnes – Lærdal, ca. 28 mil.

Dag 4:
Lærdal – Hemsedalsfjellet – Gol – Bromma – Haglebu – Eggedal – Åmot – Sylling – Lier – YX Høvik, ca. 32 mil.

Overnatting:
Overnatting 19. august: Fossheim Turisthotell, Lom
Overnatting 20. august: Thon Hotel Måløy
Overnatting 21. august: Hotel Grandane, Lærdal

Priser for medlemmer i NAF MC Oslo:
Overnatting i dobbeltrom, inkludert frokost: 1500 kr per person for tre netter.

Overnatting i enkeltrom, inkludert frokost: 2400 kr per person for tre netter.

Middag den første kvelden på Fossheim Turisthotell på Lom er inkludert i prisen. Drikke betales av den enkelte.

Hver av de korte fergeturene koster i størrelsesorden 50 kr for MC og fører. Turistferga fra Geiranger til Hellesylt koster 525 kr for MC og fører, og i tillegg 325 kr for eventuell passasjer.

Passasjerer og andre deltagere som ikke er medlemmer i NAF MC Oslo må betale et tillegg i prisen på 900 kr per person for tre netter. (Dette gjelder også medlemmer av andre NAF MC-klubber).

Påmelding: Påmelding gjøres via skjema nedenfor. Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Når din påmelding er registrert vil du få tilsendt betalingsinformasjon for turen, forutsatt at det er ledig plass.

Så snart betaling er registrert hos oss vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser, så her er det førstemann til mølla. Erfaringsmessig blir disse turene fullbooket svært raskt.

Vi tar forbehold om endringer og avlysning i forhold til nasjonale og lokale smitteverntiltak.

NB!
Påmelding er bindende, men ved avmelding i god tid før avreise kan innbetalt beløp kunne tilbakebetales dersom hotellene er villig til å justere antall rom uten ekstra kostnader for klubben.

Påmeldingsfrist: Innen 1. april 2021.

Les mer om hvordan vi kjører på fellesturer her.

Velkommen!

– Turkomiteen –

Påmelding august-tur
Påmelding weekendtur august
Skjema må fylles ut for hver person som skal delta på turen. Så snart påmelding er registrert hos oss vil du motta betalingsinformasjon om turen. Når vi har registrert din innbetaling vil du motta en bekreftelse på din deltakelse på turen. På årets tur har vi tilgjengelig 30 plasser, så her er det førstemann til mølla.
All informasjon du oppgir i dette skjema vil kun bli brukt i forbindelse med administrasjon av turen, og vil bli slettet etter at turen er avsluttet.
Medlem i NAF MC Oslo
Oppgi kjønn
Ønsket romtype
Jeg tillater at mine personopplysninger (navn, e-post, mobilnummer) kan deles med andre deltakere på turen. Eksempel ved utsendelse av deltakerliste.