Nyheter

Barnas dag på Rikshospitalet

Torsdag 15. september er vi igjen klar for barnas MC dag på Rikshospitalet. Arrangementet foregår i samarbeid med aktivitetsleder på Rikshospitalet, Brannmuseet i Oslo og MC politiet.

Les mer »

Sesongen er i gang

Sesongen er i gang og vi startet som normalt opp på skjærtorsdag med første fellestur til Charlottenberg. Her var det 15-16 påmeldte som var med på tur i et forholdsvis kjølig og fuktig vær. Men, til tross for litt dårlig vær, så var det ingenting å si på humøret.

Les mer »

Se Oss Aksjonen

Lørdag 30 april inviterer vi til Se Oss Aksjonen i samarbeid med NMCU Oslo og Akershus. Hvorfor Se Oss Aksjon? Vi ønsker å marker for bilistene at vi nå er tilbake på veien igjen. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta, og du trenger ikke å være medlem av klubben.

Les mer »

Temakveld med Mia Rusthen racing

Torsdag 31. mars kl. 19.00 får vi besøk av Mia Rusthen. Jenta som drømte om å bli ballettdanser, men som endte opp med Road Racing. I 2020 fikk hun plass i Yamaha sitt offisielle team: Yamaha bLU cRU R3 Challenge Team.

Les mer »

Vi satser på de unge

Under Motorsykkelens uke 2022 har NAF MC Oslo sitt fokus vært på trafikksikkerhet og på de unge i klubben. Og for å få til dette har vi vært særdeles aktiv i enkelte fora.

Les mer »

Temakveld med Førerutvikling.no

Vi inviterer til temakveld med Eddie Mathisen fra Førerutvikling.no torsdag 3. mars kl. 19.00 – 21.00. Eddie kommer for å fortelle litt om hva han driver med og hva han kan tilby oss som klubb.

Les mer »

Motorsykkelens uke 2022

NAF MC Oslo er sammen med NAF MC en del av Motorsykkelens uke 2022. Motorsykkelens uke har som formål å kick-starte MC-sesongen og spre informasjon i mange digitale kanaler og flater.

Les mer »

Påmelding til årsmøte

Da inviterer vi til årsmøte for våre medlemmer. Dato er torsdag 17. februar kl. 18.00, og møtet vil foregå på klubben. Dokumenter sendes ut på forhånd til de som er påmeldt.

Les mer »

Førstehjelpskurs

Det er på tide å friske litt opp i førstehjelpskunnskaper før neste sesong starter igjen. Og vi har gleden av å kunne invitere medlemmer til kurs i førstehjelp og kurs i bruk av hjertetestarter som vi har stående på klubbhuset.

Les mer »

Januarbord

NAF MC Oslo ønsker deg velkommen til vårt tradisjonsrike Januarbord lørdag 22. januar 2022 kl. 18:00. Det blir god mat og drikke, musikk, dans og party til ut i de små timer.

Les mer »