Nyheter

Barnas dag på Rikshospitalet

Torsdag 7. september inviterer vi igjen til Barnas dag på Rikshospitalet i samarbeid med aktivitetsleder på Rikshospitalet, Brannmuseet i Oslo, MC politiet og NAF avd. Oslo og omegn.

Les mer »

Temakveld med Runa Grydeland

Vi inviterer til temakveld med Runa Grydeland på klubben torsdag 30 mars kl. 19.00. Runa er kjent som «Off She Goes» på Instagram og kjøre alene på sine MC-turer.

Les mer »

MC-messen 2023

Helgen 3. til 5. mars arrangeres endelig MC-messe igjen etter fire år med pause. Dette gleder vi oss stort til.

Les mer »

Kursdatoer er klare

Da har vi fått på plass datoer for våre kurs i 2023, og har nå åpnet for påmelding til både Sikker på MC og Oppfriskningskurs.

Les mer »

Årsmøte 2023

Torsdag 16. februar inviterer vi til årsmøte fra kl. 18.00 på klubbhuset i Brynsveien 2-4. Årsmøtet behandler følgende saker:

Les mer »

Med Bora til Mongolia

Torsdag 24. november kl. 19.00 inviterer vi til temakveld igjen på klubben. Vi får besøk av Berit og Christian som skal fortelle om sitt forsøk på å kjøre en Bora til Mongolia i 2019.

Les mer »

Barnas dag på Rikshospitalet

Torsdag 15. september er vi igjen klar for barnas MC dag på Rikshospitalet. Arrangementet foregår i samarbeid med aktivitetsleder på Rikshospitalet, Brannmuseet i Oslo og MC politiet.

Les mer »

Sesongen er i gang

Sesongen er i gang og vi startet som normalt opp på skjærtorsdag med første fellestur til Charlottenberg. Her var det 15-16 påmeldte som var med på tur i et forholdsvis kjølig og fuktig vær. Men, til tross for litt dårlig vær, så var det ingenting å si på humøret.

Les mer »

Se Oss Aksjonen

Lørdag 30 april inviterer vi til Se Oss Aksjonen i samarbeid med NMCU Oslo og Akershus. Hvorfor Se Oss Aksjon? Vi ønsker å marker for bilistene at vi nå er tilbake på veien igjen. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta, og du trenger ikke å være medlem av klubben.

Les mer »